Hírek

Open post

Kipi-Kopi Együttnevelő Egyesület – „Fuss két keréken”

A Kipi-Kopi Együttnevelő Egyesület már meg is valósította a „Fuss két keréken” elnevezésű projektjüket. A napköziotthonba járó gyerekek mozgásigényének sokrétű kielégítésére futóbicikliket és védőfelszereléseket vásároltak a Fuss NEKI! programban összegyűjtött adományokból. Az időjárás miatt még használaton kívül vannak a futóbiciklik, de alig várják, hogy tavasz legyen, és a gyerekek kipróbálhassák. Előreláthatóan 200 gyereknek lesz örömtelibb,“Kipi-Kopi Együttnevelő Egyesület – „Fuss két keréken””

Tovább

Open post

Gyulafehérvári Caritas – „Trappolj a lurkókért!”

A Gyulafehérvári Caritas is elkezdte a „Trappolj a lurkókért!” nevű projektjük megvalósítását, mely 2018. március 7-ig tart. Ebben az időszakban sport, didaktikai és audio-vizuális eszközök beszerzésével fogják fejleszteni a hátrányos helyzetű gyermekeknek szóló programjaikat. Udvarhelyszéken 8 központ részesül majd ezekből a fejlesztésekből. Sok sikert kívánunk a megvalósításhoz!

Open post

Harmónia Egyesület – „Legóvarázs” – Kreativitást fejlesztő sarok az óvodában

A Harmónia Egyesület is nekifogott a Fuss NEKI!-n gyűjtött pénzből a „Legóvarázs” – Kreativitást fejlesztő sarok az óvodában elnevezésű projektjük megvalósításának, mely terveik szerint 2018. február 2-val zárul majd. A projekt keretében az egyesület kreativitást fejlesztő játékokat vásárol a Villanytelepi Napközi gyerekeinek. Sok sikert kívánunk a megvalósításhoz!

Open post

Kapuk Iskolája Egyesület – „Lépcsőfokok…”

Megkötöttük a támogatási szerződést a Kapuk Iskolája Egyesülettel. A Fuss NEKI!-n gyűjtött összegből az egyesület 2018. január 25-ig valósítja meg „Lépcsőfokok…” elnevezésű projektjét, melynek keretében a máréfalvi Nyirő József Általános Iskola épületében 26 db. lépcsőfokot vonnak be ismereteket tartalmazó nyomattal és védőfóliával. A nyomatok az élet és a tudományok területéről származó általános erkölcsi vonatkozású mondanivalókat“Kapuk Iskolája Egyesület – „Lépcsőfokok…””

Tovább

Open post

Sylvester Dénes Egyesület „PSZINKRON5 – Hangolódás a tudományra”

Megvalósult a Fuss NEKI! által támogatott első projekt, a Sylvester Dénes Egyesület „PSZINKRON5 – Hangolódás a tudományra”. A projekt keretében három beszélgetésre került sor a Magyar Tudomány Napja alkalmából a Sylvester Dénes Egyesület és a Magyar Pszichológiai Társaság Erdélyi Tagozata szervezésében. Gratulálunk a sikeres megvalósításhoz!
Open post

Rekordokat döntött a hatodik Fuss NEKI!

Idén hatodik alkalommal került megrendezésre a Fuss NEKI!, az SZKA adománygyűjtő programja. A tavalyi évhez képest szinte megduplázódott a résztvevők száma, ugyanis 34 civil szervezet 406 futója állt rajthoz. A két órás futási idő alatt a futók összesen több mint 3000 kört futottak, ami több mint 4000 km-t jelent. A legtöbb kört idén is, akárcsak"Rekordokat döntött a hatodik Fuss NEKI!"

Tovább

Scroll to top