csoszok@gmail.com

This user account status is Approved
A projekt címe: Apák napja
Title of the project: Father's Day
A projekt célja: Kiemelni az édesapák szerepét és fontosságát a családban.
The aim of the project: To show how important are fathers in the family.
A projekt rövid leírása: A Családokat Összehozó Szervezet szeretné folytatni, és megszervezni a következő Apák napját! Célunk, hogy erősítsük egy családban mennyire fontos a pozitív apák szerepe, szeretnénk egy eseményt teremteni arra, hogy lehetőség nyíljon megünnepeljük az édesapák erőfeszítéseit, ezzel is erősítve a pozitív családmodellt. Tetszett Önnek az ide Apák napi rendezvényünk? Támogassa abban, hogy folytathassuk!
Short description of the project: The "Családokat Összehozó Szervezet" wants to organize the next Fathers Day. Our goal is to strengthen the role of positive fathers in a family, we want to create an event where it is possible to celebrate the efforts of the father, strengthening the positive family model. Did you like our Father's Day? Help us to continuity it.
Célösszeg (lej): 3000
Elérhetőségek
Email cím: csoszok@gmail.com
Telefonszám: 0751450268

Futók

Részletes adatok

kilyen.mediszdea@gmail.com Vállalt körök száma: 2Fix támogatás: 110 lejKörönkénti támogatás: 0 lejÖsszes lehetséges támogatás: 110 lej
TámogatóFix ÖsszegKör Összeg
Mihály Renáta10 lej
Istók Lajos100 lej
Székelyudvarhely első Apák napján nagyon jól éreztük magunkat. Szívesen szaladok azért, hogy még tartalmasabb és színesebb legyen ez a program. Segítsetek, hogy elérhessem a célom!
levente.arros@yahoo.com Vállalt körök száma: 4Fix támogatás: 200 lejKörönkénti támogatás: 0 lejÖsszes lehetséges támogatás: 200 lej
TámogatóFix ÖsszegKör Összeg
Arros Réka50 lej
Istók Lajos100 lej
Breban Alfred50 lej
Nagyszerű ötletnek találom az Apák napja rendezvényt. Azért szaladok, mert szeretném, hogy a CS.Ö.Sz a következő alkalommal is megszervezze. Így van esély arra, hogy családommal minőségi időt tölthessek el. Az idei FussNeki programomon 10 kör szaladását vállalom azért, hogy Apák napján közösen ünnepelhessünk. Kérlek, drukkolj nekem, támogass, hogy legyen jövőre is Apák napja.
levy2005@yahoo.com Vállalt körök száma: 3Fix támogatás: 0 lejKörönkénti támogatás: 0 lejÖsszes lehetséges támogatás: 0 lej
TámogatóFix ÖsszegKör Összeg
Még nem érkezett támogatás
Három kislány édesapjaként fontosnak tartom az édesapai szerep megélését. Erre volt egy kiváló lehetőség az idei apák napi rendezvény a Bethlen negyedi parkban. Volt ott móka, kacagás, vidámság, sok ölelés az édesapáknak. Látom a szervezőkben azt a potenciált hogy jövőre is megszervezik az apák napi rendezvényt. Ezért szivesen futok amennyit bírok!
Scroll to top