Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Erdély Egyesület

A projekt címe: Vajon te tudod, hogy milyen hatással vannak a tudatmódosító szerek Rád és a környezetedre?

A projekt rövid leírása:

Minél több embert szeretnénk tájékoztatni az előadásainkon a tudatmódosító szerek káros hatásairól és ehhez szükségünk lenne az itt használandó felszerelésekre (projektor, vetítő vászon).

Kb. 20 db magyar nyelvű ismertető füzetünk lefordítása, abban segítene, hogy tudjunk törvényesen először a magyar lakta területeken szórólapozni és folyamatosan terjeszkedni a román vidékekre is.

És nem utolsó sorban szeretnénk eljuttatni üzenetünket az újonnan választott törvényhozásban lévő személyeknek is, aminek adminisztratív illetve nyomdai költségei vannak.

Köszönjük, hogy támogatsz!

Célösszeg: 3.050 RON

Gyűjtött adományok:
6425 lej,

ebből 260 lej helyszíni adomány a csapatnak.

Futók

Both Imre Zsolt

Dobai-Pataky Zsuzsa

Farkas Levente

Pál-Katona Csaba

Pál-Katona Kriszta

Részletes adatok a futók támogatásairól

Both Imre Zsolt

Szeretném, eljuttatni azt az üzenetet az emberekhez, hogy a problémákra nem jelentenek megoldást a tudatmódosító szerek.

[gdoc key=”https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vi0_MjHWgiDzyuFdI_nheC1wfAxLGwcNod4haWgpnFE/edit#gid=464298677″ class=”hoverTable” datatables_paging=”false” dataTables_info=”false” use_cache=”no”]

Dobai-Pataky Zsuzsa

Mert segíteni jó! És mert fontos számomra, hogy megismerjék azokat a egyesületeket, amelyek hajlandóak jobbá és élhetőbbé tenni a környezetünket.

[gdoc key=”https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vi0_MjHWgiDzyuFdI_nheC1wfAxLGwcNod4haWgpnFE/edit#gid=893129968″ class=”hoverTable” datatables_paging=”false” dataTables_info=”false” use_cache=”no”]

Farkas Levente

Lehetőségei függvényében, minden vállalkozónak kutyakötelessége támogatni a civil szervezeteket, hiszen olyan problémák megoldásán dolgoznak, amelyekre képtelenek úgy a vállalkozók, mint állami adminisztráció különféle szintjei.
Az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Erdély Egyesület egy ködös és ködösített terület kitisztítását tűzte zászlajára éspedig a pszichiátria által elkövetett törvénytelenségek, embertelenségek és visszaélések nyilvánosságra hozatalát. Ezt az ügyet támogatom.

[gdoc key=”https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vi0_MjHWgiDzyuFdI_nheC1wfAxLGwcNod4haWgpnFE/edit#gid=229284302″ class=”hoverTable” datatables_paging=”false” dataTables_info=”false” use_cache=”no”]

Pál-Katona Csaba

Szeretném, hogy minél több iskolába eljusson a különböző tudatmódosító szerek negatív hatásáról az egyesület által összeállított felvilágosító program. Egy projektor ebben nagyon nagy segítség tudna lenni, mivel így videók és egyéb anyagok vizuálisan tudnák bemutatni a káros hatásokat minden gyermek számára.

[gdoc key=”https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vi0_MjHWgiDzyuFdI_nheC1wfAxLGwcNod4haWgpnFE/edit#gid=634929057″ class=”hoverTable” datatables_paging=”false” dataTables_info=”false” use_cache=”no”]

Pál-Katona Kriszta

Azt szeretném, hogy az emberek ne használjanak tudatmódosító szereket, ezáltal épelméjű társadalmunk legyen.

[gdoc key=”https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vi0_MjHWgiDzyuFdI_nheC1wfAxLGwcNod4haWgpnFE/edit#gid=430919639″ class=”hoverTable” datatables_paging=”false” dataTables_info=”false” use_cache=”no”]

Scroll to top