Ház a Holnapért Egyesület

A projekt címe: Cirkusz Szaltó – gyermek és ifjúság fejlődéséért

A projekt rövid leírása:

A Cirkusz Szaltó ifjúsági csoport egy különleges lehetőség gyermekek és fiatalok számára, ugyanis Erdélyben nincs cirkuszoktatás, így a résztvevők egy olyan területen fejlődhetnek, amely egyedi környékünkön. A program célja személyiség- és tehetségfejlesztés. A közös munka által a gyermekekben és fiatalokban fejlődik a kommunikációs készség, a koncentrációs készség, együttműködési készség, fejlődik a kitartás, a kreativitás, az önbizalom, a mozgáskoordináció. Összességében ez a tevékenység erősíti a testüket és a szellemüket. Heti rendszerességgel gyakoroljuk a zsonglőrködést, kötéltáncot, trapézt, egykerekű biciklizést, diabolót, gyűrűt, akrobatikát. A csoport továbbfejlődése érdekében szakkönyveket szeretnénk vásárolni.

Célösszeg: 1.500 RON

Gyűjtött adományok:
760 lej,

ebből 200 lej helyszíni adomány a csapatnak.

Futók

Balázs Mihály

Barson Paul Dorelut

Jakab Hortenzia Nelli

Részletes adatok a futók támogatásairól

Balázs Mihály

Én a Ház a Holnapért Egyesület Cirkusz Szaltó projektjének megvalósításáért futok, mert fontosnak tartom, hogy a gyerekek és fiatalok fejlődjenek és kiteljesedjenek egy olyan területen, amely egyedi Székelyföldön. Kérlek, támogasd őket.

Támogató
Fix összeg
Kör összeg
Balázs Norbert50
Balázs Norbert10

Barson Paul Dorelut

Támogató
Fix összeg
Kör összeg
Péter Szabolcs5
Anonymous400

Jakab Hortenzia Nelli

Igenis támogathatjuk egymás életét azáltal, hogy segítjük közös álmaink elérését. Én a Cirkusz Szaltó csoportért futok, amelynek én is tagja vagyok, hogy a támogatás által, speciális tankönyvekből tanulhassunk. A mottóm: „A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt.” (Dan Millman)

Támogató
Fix összeg
Kör összeg
Mihály László30
Scroll to top