Udvarhelyi Delfinek Sportklub

A projekt címe: Felszerelés az úszóknak!

A projekt rövid leírása:

8 leigazolt versenyzőnk van, jelenleg Hargita megyében egyedüli klub vagyunk, akik hivatalos országos bajnokságon veszünk részt. Versenyképes csoportunk nyolc, 2002-2006 között született gyerekből áll, utánpótlás csapatunk hét gyereket számlál.

Továbbá közel 20 gyerek jár komoly szinten heti 3-4 vagy ennél több, 8 alkalommal edzeni, 250-300 gyereknek tartunk minden héten tanfolyamokat, edzéseket. Éves szinten 10-15 versenyen veszünk részt, két zóna döntőn, amit minden év áprilisában szerveznek, gyerek 10-11 és kadet 12-14 éveseknek, országos döntők minden év júliusában vannak mindkét korosztálynak.

Emellett Marosvásárhely, Brassó, Nagyvárad, Csíkszereda, Sepsiszentgyörgy, Brăila, Bákó, Nagybánya, Bukarest városok sportklubjai által szervezett versenyekre vagyunk közel 3 éve meghívottak.

A fent említett sportolóknak és edzőiknek fontos a megjelenés a versenyeken. Amire szeretnénk pályázni csak töredéke annak, ami elengedhetetlen egy sportolónak: tréning és rövid ujjú póló. Mivel gyerekekről van szó, akik folyamatos növekedésben vannak, fontosnak tartjuk a ruházat lecserélését, így jó lehetőség számunkra a FUSS NEKI! adománygyűjtő akció, hogy új sportruházathoz jussunk.

Célösszeg: 5.160 RON

Gyűjtött adományok:
3207 lej,

ebből 1224 lej helyszíni adomány a csapatnak.

Futók

Bottyán Lóránd

Buti László 

Demeter László

Pethő Réka

Pethő Tibor

Juhász Attila

Részletes adatok a futók támogatásairól

Bottyán Lóránd

Remélem, hogy szaladásommal a fiatal sportolók új felszerelésekhez juthatnak. Mivel én is tagja vagyok a sportklubnak, természetesnek tartom, hogy támogatom és segítem a sportolókat.

Támogató
Fix összeg
Kör összeg
S.C. Explorer Consulting S.R.L.5
Bodrogi Hajnal50
Bottyán Katalin100
Mánya Szabolcs50
Tamás Bottyán100
Fazakas Botond20

Buti László 

Úszó oktatóként, edzőként elég sok versenyen veszünk részt az országban sportolóinkkal, fontosnak tartom a megjelenést is, mivel ez tükrözi a csapathoz való tartozást sok száz gyermek között. Az egységes sportruházat (tréningruha, póló, nadrág, úszódressz, sapka, szemüveg, papucs, táska) vásárlása egyszerre nem megvalósítható és költséges, így a 2016-2017-es szezon előtt jó és megvalósítható projektnek tartom a Fuss NEKI! adománygyűjtő akciót, hogy egy részét ruháinknak lecserélhessük.

Támogató
Fix összeg
Kör összeg
S.C. Explorer Consulting S.R.L.5
Verzár Lóránt-Csongor5
Pál Piroska50
Csáki Levente100
KRIBOT FASHION SRL700
Barabás Imola200
Halmen Péter10
Lajos Sándor50

Demeter László

Testnevelő tanárként és úszó edzőként fontosnak tartom az egészséget. A versenyeken szintén fontosnak tartom a megjelenést, hogy egységes öltözetben jelenjenek meg versenyzőink, így képviseljék az úszóiskolát.

Támogató
Fix összeg
Kör összeg
S.C. Explorer Consulting S.R.L.5
Csáki Flóra20

Juhász Attila

Mert fontosnak tartom ezeknek a gyerekeknek az erőfeszítéseit.
Támogató
Fix összeg
Kör összeg
Fodor Katalin1
Márton Ágnes10
Márton Kálmán20
Fridrik Lóránd Tivadar88
Dimény Enikő40

Pethő Réka

Itt tanulok úszni!
Támogató
Fix összeg
Kör összeg
Csáki Flóra20

Pethő Tibor

A gyerekek úszásoktatása több szempontból is fontos: biztonság, egészség, szórakozás.
Támogató
Fix összeg
Kör összeg
Scroll to top