Fejér Sport Klub

A projekt címe: Asztalitenisz – városunk egyik sikersportága!

A projekt célja: A viharokban megrongálódott és beázó asztalitenisz edzőterem tetőzetének helyrehozatala, kezdő sportoló gyerekek felszerelésének biztosítása.

A projekt rövid leírása:

A jelen pillanatban is sikersportágnak számító asztalitenisz városunk egyik büszkesége a sportágak között. Az eredményesség egyik fő meghatározója az állandó edzőterem, ami rendelkezésünkre áll a maximális kihasználtságra. Az utóbbi évek viharait követően nagy mértékben megrongálódott az edzőterem tetőzete, a hullámlemezeket feltépte a szél és esőzésekkor nagy felületen beázik a tető. A megrongálódott tetőszerkezetet (440 m2) szeretnénk felújítani, a szakembergárda (támogatásként) és a munkaerő (játékosok, sportolók, edzők, szülők) kalákában javítanák ki a keletkezett károkat, csupán a szükséges tetőfedő anyagokat kéne megvásárolni (új hullámlemezek, csavarok, stb.). Amennyiben nem sikerül kellő támogatást összegyűjteni a program alatt, a megszerzett támogatásból a kezdő, még napközis vagy kisiskolás asztaliteniszezőinknek vásárolnánk szükséges felszerelést (ütőket, labdákat, ütőborításokat).

Célösszeg: 13.200 RON

Gyűjtött adományok:
705 lej,

ebből 100 lej helyszíni adomány a csapatnak.

Futók

György István

Mihály Lóránd

Orbán Levente

Szabó Hunor

Tamás Szabolcs

Részletes adatok a futókról

György István

Jelen pillanatban a legfontosabb problémánk a szakosztálynál a megrongálódott tetőszerkezet kijavítása, hogy a több mint negyven sportolót foglalkoztató egyesület folyamatos munkája ne szakadjon meg a beázások miatt. személyesen tapasztaltam a korábbi években, mit is jelent a nem megfelelő edzési feltételek között dolgozni, sportolóink pedig eredményeikkel rászolgáltak arra, hogy megfelelő edzési lehetőségeik legyenek. A szakosztályon belüli közösség összefogása még nagyobb motivációra sarkall, hogy az anyagi gondokat egy szaladással próbáljuk csökkenteni, ezen program alkalmával.

Vállalt körök száma: 15

[gdoc key=”https://docs.google.com/spreadsheets/d/18vPlm5-lPJBV2BB2D2A3I00NCpp2Y8-4G1RBBaQlNDI/edit#gid=1920075914″ class=”ztab ztab-hz ztab-hl” datatables_paging=”false” dataTables_info=”false” use_cache=”no”]

Mihály Lóránd

A sport az életem része lett, ami az asztaliteniszezéssel kezdődött és ez a remek csapat nagyban hozzá járult a megszeretéséhez. Most a futásommal szeretném ezt meghálálni, segíteni céljaik elérésében.
Vállalt körök száma: 10

[gdoc key=”https://docs.google.com/spreadsheets/d/18vPlm5-lPJBV2BB2D2A3I00NCpp2Y8-4G1RBBaQlNDI/edit#gid=1549692103″ class=”ztab ztab-hz ztab-hl” datatables_paging=”false” dataTables_info=”false” use_cache=”no”]

Orbán Levente

A sport mindig is szerves része volt az életemnek. Fontosnak tartom, hogy a fiatal sportolók megfelelő körülmények között készülhessenek a megmérettetésekre. Futásommal adományokat szeretnék gyűjteni a Fejér Sport Klub tagjainak, hogy ezután ne akadályozza a beázott tető a munkájukat.
Vállalt körök száma: 5

[gdoc key=”https://docs.google.com/spreadsheets/d/18vPlm5-lPJBV2BB2D2A3I00NCpp2Y8-4G1RBBaQlNDI/edit#gid=1301643049″ class=”ztab ztab-hz ztab-hl” datatables_paging=”false” dataTables_info=”false” use_cache=”no”]

Szabó Hunor

Sportszerető ember vagyok gyerekkorom óta! Motivációm első sorban a csapat érdekéből fakad, hogy újra födhessük a termünket és új felszerelést vehessünk a csapatnak.

Vállalt körök száma: 15

Tamás Szabolcs

Az asztalitenisz az életem, mindennapos elfoglaltságom és tudom, hogy milyen sokat jelent a megfelelő edzőterem lehetősége. A futás pedig szerves része a mindennapi felkészülésnek, fizikailag és mentálisan is segíti a fejlődésemet. A jó ügyért pedig megéri egyet szaladni.

Vállalt körök száma: 10

Scroll to top