Sylvester Dénes Egyesület

A projekt címe: PSZINKRON5

A projekt célja: A pszichológia és a határtudományok kutatási eredményeinek ismertetése és népszerűsítése az érdeklődők köreiben a Magyar Tudomány Napja alkalmából.

A projekt rövid leírása:

A PSZINKRON egy olyan tudománynépszerűsítő rendezvény, ami minden évben a Magyar Tudomány Napja (november 3.) köré szerveződik, és az a célja, hogy a pszichológia, illetve a határtudományok jeles képviselői élő beszélgetés formájában számoljanak be arról, hogy melyek a szakma legújabb és legizgalmasabb eredményei, milyen megoldásokat kínálnak, illetve milyen nehézségekbe ütköznek, hogyha tudományos jellegű problémákkal szembesülnek. A rendezvény az idén ősszel az ötödik alkalommal zajlik, általában néhány napos eltolódással három meghívottal beszélgetünk, olyan érdekfeszítő témákról, amelyek az ember személyes és társas életében kiemelten fontosak, ennek megfelelően a célközönség is kifejezetten színesnek és népesnek bizonyul.

Célösszeg: 1680 RON

Gyűjtött adományok:
1010 lej,

ebből 140 lej helyszíni adomány a csapatnak.

Futók

Dósa Csilla

Dósa Eszter

Dósa Zoltán

Fecső Zoltán

Részletes adatok a futókról

Dósa Csilla

Mindig kell célok lebegjenek az ember szeme előtt! Ha egészséges életmóddal népszerűsíthetek egy remek tudományos kezdeményezést, ha fiatalokat taníthatunk jó dolgokra ezáltal, akkor készen állok! J

Vállalt körök száma: 5

Támogató
Fix összeg
Kör összeg
Barabás Enikő50
Sebestyén Klára20
Tikosi Csilla20
Bencze Csilla10
Péter Lilla 10

Dósa Eszter

Már részt vettem ilyen eseményen, és a hangulata megragadó. Ez számunkra igazi családi program. Miközben segítek, remélem, hogy jól érzem magam, és szeretem kipróbálni magam ilyen helyzetekben.

Vállalt körök száma: 5

Támogató
Fix összeg
Kör összeg
Heim Hunor15
Pávelka Mária25
Ilyés Lóránd20
Bencze Csilla10
Tófalvi Beáta50

Dósa Zoltán

A Fuss NEKI! keretén belül egy ötletet a gyakorlatban is a közösség szolgálatába lehet állítani, valami olyan módon, ami egyszerre szórakoztató és felemelő. A futás nagyon jó önismereti lehetőség is, főleg sok ember társaságában olyan energiákat és érzéseket szabadít fel, amelyek sajátosak. Egyre kevesebb lehetőségünk van manapság ténylegesen együtt örülni megvalósításoknak, de aki részt vesz egy ilyen eseményen, valóban megérez valami lényegeset a közösség teremtő és megtartó erejéből.

Vállalt körök száma: 5

Támogató
Fix összeg
Kör összeg
Csaba Böjte200
Puskás Katalin10
Bara Szende20
Vass Ágota25
Szalló Réka20
Bencze Csilla10
Halmen Péter20
Kacsó Izabella20
Puskás István50
Simon Szilárd20
Márton Zoltán50

Fecső Zoltán

A legtöbbet eddig én is saját magam elől futottam, most viszont tényleg nemes a cél, hiszen a tudomány az ami talán leginkább befolyásolta a történelmet. A Sylvester Dénes Egyesület tudomány-népszerűsítő tevékenységét kiemelten fontosnak tartva örömmel vállalom a körök monotonitását.
Vállalt körök száma: 5
Támogató
Fix összeg
Kör összeg
Csáki Rozália20
Demeter Demeter20
CsB Laca20
Varga Zsuzsánna10
Kiss Emőke25
Farkas Otilia50
Demeter Zoltán30
Szikszai Ernő20
Scroll to top