Udvarhelyszéki Kis- és Középvállalkozások Szövetsége

A projekt címe: VIP- Vállalkozz Itthon Program

A projekt célja: Hiszünk abban, hogy a vállalkozói lét valós és vonzó alternatívát jelenthet a fiataloknak arra, hogy az emigráció helyett az itthon maradást válasszák. VIP- Vállalkozz Itthon Programunkkal ezt a célt kívánjuk támogatni.

A projekt rövid leírása:

Vállalkozni szexi, menő és abban van a jövő! És itthon is tartja a fiatalokat, hiszen igazi sikerekkel kecsegtető és vonzó életpálya alternatívát jelent nekik a külföldi munkavállalással szemben. Az év elején elkezdett VIP- Vállalkozz Itthon Programunkon 18, kiemelkedő képességekkel rendelkező Hargita megyei fiatal vett részt, akik eltökélten vállalkozókká szeretnének válni. Az ő továbbképzésükre gyűjtünk most pénzt, hogy még sikeresebben vegyék az akadályokat ezen a már megkezdett, gyönyörű, de rögös és nehézségekkel teli úton. A három naposra tervezett kurzus hétvégén pénzügyi, sales, marketing és HR ismeretekkel is gazdagodnak majd a fiatalok, amely egyben egy csapatépítő tréning is lesz.

Célösszeg: 7000 RON

Gyűjtött adományok:
6795 lej,

ebből 160 lej helyszíni adomány a csapatnak.

Futók

Czimbalmos Gellért

Fancsali László

Györgyei Szabó Magdolna

Karamán Géza

Karamán Hunor

Karamán Zsolt

Nagy György

Szőcs Ágota

Sztojka István

Zinner Sándor

Részletes adatok a futókról

Czimbalmos Gellért

Futást szerető fiatal vagyok, egyben tagja a VIP-nek (Vállalkozz Itthon Program). Egy közös képzéshétvégére szeretnék támogatást gyűjteni.
Vállalt körök száma: 8
Támogató
Fix összeg
Kör összeg
Gábor Lajos50
Dr. Czimbalmos Róbert50
Szabó Levente200

Fancsali László

A Vállalkozz Itthon Program résztvevőjeként szeretnék hozzájárulni a program folytatásához és ez az alkalom jó lehetőségnek tűnik.
Vállalt körök száma: 2
Támogató
Fix összeg
Kör összeg
Birtalan Tamás90

Györgyei Szabó Magdolna

A VIP – Vállalkozz Itthon Program projekt menedzsereként nagy örömmel tapasztaltam meg, hogy milyen lelkes és tehetséges székely fiatalok élnek a közvetlen környezetünkben, akik hajlandóak a könnyebb(nek látszó) külföldi munkavállalás helyett az itthoni lehetőségeket megragadni és vállalni az üzleti életből fakadó kockázatokat. A VIP csapat igazán összetartó és egymást támogató közösséggé fejlődött és szeretném, ha ez így is maradna. A tervezett kurzus hétvégével viszont nem csak a csapatépítés, hanem a továbbképzés és vállalkozói motiváció erősítése is a cél. Hiszek abban, hogy azzal, hogy segítjük őket a vállalkozóvá válásban, nem csak az ő boldogságukat, de Székelyföld fejlődését is előre mozdítjuk. Én ezért szaladok és gyűjtök támogatókat!

Támogató
Fix összeg
Kör összeg
Magyari L. István5
Parajdi Lehel10
Csáki Rozália20
Varga Zsuzsánna20
Csata Miklós200
Lukács László100
Jakab János50
Citysport Centrum200
Eurato SA300
Gordon-Prod Srl600
Névtelen adományozó100
Explocom GK Srl1000
Szakács Paál István30
Gothárd József10
Váradi János50
Nagy Levente200
Romtos Mus Srl200
Dobrita Ildikó100
Demeter Anna-Mária300
Gálfi Géza 200
Simon Károly25
Bálint Antal200
Terra-Com SRL100
András Róbert100
Zete Karting Srl100
Puskás István50
Berze Albert100
Nagy György10
Zetam-Plm Kft100

Karamán Géza

Támogató
Fix összeg
Kör összeg
Varga Diána10
Karamán Zsolt 30
Pál János50

Karamán Hunor

Vállalt körök száma: 24

Támogató
Fix összeg
Kör összeg
Pap Sándor30
Varga Diána10
Karamán Zsolt 30
Pál János50

Karamán Zsolt

Részt vettem az UKKSZ Vállalkozz Itthon Programján, mely során rengeteg tudással és élménnyel gazdagodtam. Fontosnak tartom, hogy mi fiatalok itthon maradjunk, és itthon valósítsuk meg álmainkat. Ebben segít az UKKSZ különböző programokkal, képzésekkel, ahol egy tervből, illetve álomból életképes vállalkozást „gyúrnak”. Ezért támogatom az UKKSZ-t!

Vállalt körök száma: 20

Támogató
Fix összeg
Kör összeg
Pap Sándor30
Varga Diána20
Szász Jenő50

Nagy György

Vállalkozóként és az UKKSZ elnökeként is nap mint nap tapasztalom, hogy jelenleg a legnagyobb problémánk a fiatalok elvándorlása. Nem csak munkaerőként hiányoznak nagyon, de beszállítóként, üzleti partnerként is. Azt gondolom, hogy kreativitásukat, lendületüket és tehetségüket mindenképpen itthon kellene kamatoztatniuk, azzal szemben, hogy külföldön dolgozzanak, sokszor megalázó munkakörülmények között, családjuktól, barátaiktól elszakadva. A VIP – Vállalkozz Itthon Program célja pont az, hogy képzéssel, motiválással a vállalkozói létre készítsük fel a fiatalokat, hogy aztán itthon fussanak be sikeres karriert. Én az ő támogatásukért szaladok az idei Fuss NEKI!-n.

Támogató
Fix összeg
Kör összeg
Névtelen adományozó100
Maxoll Srl500
Váradi János50
Bindea Dániel50
Dobrita Ildikó100
Péter Tamás50
Simon Károly25
Zetam-Plm Kft100

Szőcs Ágota

Azért vállalom ezt a futást, mert ezzel is szeretnék jót cselekedni. Valamint szeretném felhívni a figyelmet, hogy az egészséges életmód segítségével is lehet segíteni egy nagyobb ügy előrehaladásában.
Vállalt körök száma: 2
Támogató
Fix összeg
Kör összeg
Tófalvi Tímea70
Nagy György20

Sztojka István

Ha egy kis mozgassal segiteni tudom a fiatalokat abba hogy itthon tudjak megvalositani almaikat akkor mar huzm is a futocipot 😀
Vállalt körök száma: 4
Támogató
Fix összeg
Kör összeg
Tófalvi Barna65

Zinner Sándor

Szülőföldemen szeretnék innovatív, fiatalos, munkaközösséget létrehozni, hogy a fiatalok ne kényszerüljenek külföldre menni dolgozni, itthon is egy minőségi életszínvonalhoz szükséges fizetést tudjunk nekik nyújtani. Ennek érdekében szeretnék elvégezni egy vállalkozó fejlesztő kurzust, hogy minél felkészültebb vezetővé válhassak, ezáltal minél több buktatót ki tudjak kerülni.
Vállalt körök száma: 3
Támogató
Fix összeg
Kör összeg
Karczagi Anna Iringó50
Mihalyko Imola 10
Lorinczi Endre20
Scroll to top