Nyilatkozatok, vélemények

„Ez a program egy nagyszerű lehetőség arra, hogy népszerűsítse az önkéntességet az összefogás jegyében.”

 

Szász Klementina, önkéntes futó, Küküllőkeményfalva, 2015.

„Köszönöm a lehetőséget Önnek/ Önöknek. Élmény volt számomra futóként részt venni a vasárnapi Fuss NEKI! programon. Ezt az akciót úgy képzelem el, mint egy társasjátékot, ahol csak nyertesek vannak. Minden elismerésem az ötletgazdá(k)nak és a kivitelezőknek egyaránt ezért a rendezvényért. További eredményes munkát kívánok!”

 

Péter Beáta, önkéntes futó, Székelyszentkirály, 2015.

„Immár harmadik alkalommal veszek részt szaladóként ebben a programban, és mindig hatalmas öröm számomra, hogy azzal a néhány megtett körrel én is segíthetek a környezetem jobbá tételében.”

 

Kovács Zsuzsa, önkéntes futó, Székelyudvarhely, 2015.

„Felicitări pentru organizarea evenimentului, mult succes vă doresc pe viitor, în toate acțiunile pe care le veți desfășura!/Gratulálok az esemény megszervezéséhez és sok sikert kívánok az összes jövőbeni akciótokhoz!”

 

Ciprian Murariu, donator/adományozó, Odorheiu Secuiesc/Székelyudvarhely, 2015.

„Gratulálok az ügyes, szakszerű szervezésért. Nekem úgy tűnt, hogy kitűnő volt a szervezés, nagyon rutinosan mozogtak az önkéntesek, jó volt a műsorvezetés és még az időjárást is megfelelt mindenki elvárásának. A futóknak jó volt a sok csemege a dugig tömött asztalokon és tetszett, hogy milyen hamar kitűztétek a leszaladt körök nyilvántartását és idejét minden futónak a helyszínen. Külön köszönet jár a fotókért és azért is, hogy megkapjuk a futási eredményeket. Szóval le az összes kalappal, kitűnő munkát végeztetek!
Az idén megtapasztaltam, hogy milyen szaladni a Fuss neki rendezvényen és csak annyit mondhatok, hogy nagyon jól éreztem magam. Örültem a rengeteg ismerősnek, a jó kedv ilyenkor ragadós, mindenki vidám, lehet nyugodtan viccelődni és tréfálkozni és szaladás közben is jókat dumálni.”

 

Halmen Péter, önkéntes futó, Székelyudvarhely, 2015.

„Nagyszerű lehetőségnek találom, hogy közös összefogással segíthetünk egymáson.”

 

Máthé Erzsébet, adományozó, Zetelaka, 2015.

MatheErzsebet
SzaszCsaba

„Már 2012­-ben szerettem volna indulni, de akkor egymásra torlódtak az események, így nem tudtam jelen lenni, ezért nem volt kérdés, hogy 2013-­ban ott leszek a startvonalon. Eredetileg 4­–5 kör lefutását terveztem, de olyan euforikus hangulat lett úrrá rajtunk, hogy végül 17 kör lett belőle, végigfutottuk a két órát.  Rendszeresen részt veszek futóversenyeken, de ez valami más volt. Azzal, hogy segítettünk, mintha megkétszerezte volna az erőnket. Azóta sincs megállás, amíg a lábam bírja, ott leszek.”

 

Szász Csaba futó, Székelyudvarhely, 2015.

„Úgy gondolom, hogy mindenki társadalmi felelőssége segíteni ahol tud és szükség van rá, és ha egy olyan tevékenységgel teheti, ami számára kedves, mindenki nyert.”

 

Dobri Emőke, önkéntes futó, Székelyudvarhely, 2015.

„Gratulálok a szervezéshez, a szuper körülményekhez, hisz nemcsak izomlázzal de valóban felejthetetlen élményekkel tértem haza. További sok sikert kívánok és bízok a jövőbeni további sikeres együttműködésben. :)”

 

Bak László, önkéntes futó, Küküllőkeményfalva, 2015.

„Csodálatos, amikor anyaként azt tapasztalom, hogy a gyermekem tovább viszi a szeretetet, ami csodákat képes tenni e földi életben. A segítés, az egymásra való figyelés és támogatás egyik legszebb és legnemesebb dolog a világon. Isten áldja mindannyiukat!”

 

Dobai Margit, Dobai Gábor önkéntes futó édesanyja, Székelyudvarhely, 2015.

„Összefogással bebizonyíthatjuk, hogy nincs lehetetlen.”

 

Salló Szilárd, adományozó, Székelyudvarhely, 2015.

„A Fuss NEKI! egy nagyszerű program, büszke vagyok rá, hogy városunkban ilyen kezdeményezések vannak. Önkéntesként részt venni számomra ajándék… a nap végén úgy érzem, hogy nem én tettem valamit, hanem én kaptam, nem is keveset.”

 

Varga Melinda, önkéntes, Székelyudvarhely, 2013.

VargaMelinda
FerenczSandor

„Mi, a Zerge szakbolt azért támogatjuk az SZKA kezdeményezéseit mivel ez a helyi közösség  reális problémáira nyújt megoldást és az érintett közösség aktív részvételével. Az érintettek tudják legjobban, milyen sorrendben és milyen áldozattal kell megoldani a gondokat, ezt nem döntheti el sem a politikum sem egy finanszírozó mert kezében a hatalom eszköze.”

 

Ferencz Sándor, Zerge szakbolt, Székelyudvarhely, 2013.

„A Fuss NEKI program számomra nagy kihívás volt: hogy képes vagyok-e meggyőzni embereket arra, hogy támogassanak, támogassunk együtt valami jót, valami hasznosat. Nos, ez sikerült! Meglepően sok embert tudtunk megmozgatni, és ez által sokakat támogatni, sok kis gyerek arcára mosolyt csalni. Gratulálok a szervezőknek, csak így tovább!”

 

Molnár Tamara projektvezető, SZÉDIT, Székelykeresztúr, 2013.

MolnarTamara
NemesMelinda

„Kapóra jött az SZKA Fuss NEKI! elnevezésű programja, amit újszerűnek, ötletesnek tartunk. A diákok elmondták: elámultak azon, milyen sok embert megmozgatott az akció, nem remélték, hogy ilyen sok támogatást sikerül gyűjteni.”

 

Nemes Melinda, Dr. Verestóy Attila Alapítvány igazgatója, Székelyudvarhely, 2012

Scroll to top