A projekt címe: Ölelésben
Title of the project: Cuddle
A projekt célja: A kezdeményezés célja, hogy segítsük azokat az állapotos, fiatal csecsemős, kisgyermekes vagy több gyermekes családokat, akik érdeklődnek a babahordozás iránt. Kampányunk során megszervezésre kerül a "Mindig hordozlak" című fotókiállítás, információs anyagok nyomtatása (ezáltal is biztosítva az udvarhelyszéki családok hiteles és naprakész informálását), valamint a Hordozós kölcsönző eszköztárának bővítése.
The aim of the project: The aim of the project is to find founds for the photo exhibition called “Mindig hordozlak” organised by the Association “Udvarhelyszéki Anyàk”, to support the activities of the local Babywearing library and also to contribute to infrastructure fees.
A projekt rövid leírása: Gyermekünket 3 év alatt átlagosan 18.479-szer vesszük ölünkbe. A babahordozás az emberiséggel egyidős utódgondozási eszköz, az életben maradás és a babák fejlődésének záloga. Az udvarhelyszéki Anyák Egyesületének szakemberei és önkéntesei szívügyüknek tartják az egészséges kötődés kialakításának alapvető lépcsőfokainak megismertetését és támogatását, a baba, anya és apa között. 12 év folyamatos munkája során gyakran tapasztaljuk, hogy a kismamák leginkább a szülésre készülnek, az utána következő időszakra kevésbé fektetnek hangsúlyt. Ebben az időszakban van a legnagyobb szükségük a családoknak a támogatásra, a segítségre: a szoptatás, a babahordozás, a pelenkázás, a mozgásfejlődés, az éjszakai gondoskodás témakörökben, melyben az egyesület szakemberei hiteles és naprakész információval segítik a családokat. Kampányunk során szeretnénk megszervezni a ,,Mindig hordozlak" című fotókiállítást, udvarhelyszéki családok közreműködésével, ami amellett, hogy fontos szerepet játszik a babahordozás népszerűsítésében, példát mutat a családot tervezők számára is. Továbbá terveink közt szerepel információs anyagok nyomtatása, hordozóeszközök vásárlása, mellyel bővíteni szeretnénk az Anyák termében működő Hordozós kölcsönző eszköztárát.
Short description of the project: In the first 3 years we pick up our child 18479 times in general. Babywearing is as old as humanity. The professionals and volunteers of the Association “Udvarhelyszéki Anyák“ work hard to promote attachment parenting (AP) and help families to practice it. Since their 12 years of continuous activity they support not only pregnant women but help them and their families to prepare for parenting life: breastfeeding, baby wearing, diapering, healthy physical development and more.
Teljesítés helyszíne: Tibód
Célösszeg (lej): 4500
Lehetséges támogatások összértéke (lej): 12386 lej
Elérhetőségek
Projektvezető: Hadnagy Ágnes
Telefonszám: 0740821969

Nagykövetek

Részletes adatok

Agota Kiru
Vállalt teljesítmény: 4 km Teljesített táv: 5.01 km Fix támogatás: 391 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 391 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Ilyés Lóránd
Jó ügyért fut
30 lej
Kovács Melinda20 lej
Kovács Melinda20 lej
Udvarhelyszéki Babahordozók50 lej
Sergiu200 lej
Bálint Beáta - Réka10 lej
Fekete Éva10 lej
Tesz
1
1 lej
Kántor Katalin50 lej
Szükségesnek találom városunkban az egyesület jelenlétét,mely számos új, és helyes irányt mutat az édesanyák és babáik számára. Támogatni szeretném az egyesület keretén belül dolgozó szakemberek célkitűzéseit ,hogy odaadással tudják folytatni munkájukat.
Debreci Orsolya
Vállalt teljesítmény: 2 km Teljesített táv: 2.1 km Fix támogatás: 260 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 260 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Udvarhelyszéki Babahordozók50 lej
Nyàràdi-Fodor Márta10 lej
Molnár Judith
Mert ANYA csak egy van!
40 lej
Farkas Melánia
Szeretném, hogy minden anyához eljussanak a szoptatásról, hordozásról .. szóló fontos információk. A tudás megkönnyíti és széppé teszi az életet.
20 lej
Debreci Attila50 lej
Bara Erzsebet20 lej
Bolyai Viola30 lej
Bálint Peter MOnika
Hajra Orsi!
10 lej
Ambrus Erika
Orsi első találkozásra szívesen fogadott, és készségesen segített nekünk a hordozó próbálásban. Reméljük, még sokáig számíthatnak rá a hurcis anyukák. Hajrá!
20 lej
Fekete Éva10 lej
Több mint 6 éve kezdtem hordozni lányomat, majd utána a fiamat is. Emlékszem milyen jó érzés volt már akkor ehhez a közösséghez tartozni és azóta is az "Anyák" részesei az életemnek. Hiszem, hogy a babahordozás rengeteget segít a mindennapokban, érzelmi kötődés kialakulásában és sok tevékenység elvégzésében. Szívügyemnek tekintem kitartani, támogatni, segíteni a hordozni vágyókat.
Demeter Kinga-Orsolya
Vállalt teljesítmény: 3 km Teljesített táv: 5.46 km Fix támogatás: 355 lej Kilométerenkénti támogatás: 10 lej Összes lehetséges támogatás: 405 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Jakab Tekla
Mert jó példa vagy 🤗
25 lej
Udvarhelyszéki Babahordozók50 lej
Bogos Mónika20 lej
Simon Kinga30 lej
Bálint Beáta - Réka10 lej
Benzár Zsolt40 lej
Ambrus Erika20 lej
Demeter Hunor
Mindig és mindenben szeretnélek támogatni!
10 lej
Zakor Beata50 lej
Liszkovics Zsuzsa
Értékelem a munkájukat.
50 lej
Simon Izabella30 lej
Viktoria Veress
Egyik legfontosabb szervezet!
20 lej
Fekete Éva10 lej
Két gyerekes anyaként sokszor szembesülök azzal, hogy ha problémába ütközünk az élet bármely területén, mennyire nehéz a hiteles információkat begyűjteni vagy kideríteni a szükséges szakember személyét ill. elérhetőségét. Az egyesületen belül önkéntes hordozást segítőként munkálkodom. A babák számára a legjobb és legbíztonságosabb hely a szülei ölelésében lenni, ebben pedig a hordozás a legnagyobb segítség. Szívügyemnek tekintem, hogy a szülőkhoz eljussanak a hordozást érintő helyes információk, tudjanak olyan eszközöket kipróbálni, amelyek pozitív irányba segítik a baba fejlődését, és hogy a számukra legmefelelőbb eszközhöz juthassanak hozzá ☺️
Emese Kinda
Vállalt teljesítmény: 5 km Teljesített táv: 5.05 km Fix támogatás: 765 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 765 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Ambrus Ágnes20 lej
Dobbantó néptánccsoport
Köszönjük értékes munkádat, munkátokat! :)
200 lej
Veres Tünde100 lej
Jancsó Judit
:)
100 lej
Farkas Melánia
Nagyra értékelem Emese munkáját. Nagyon széppé teszi a babázós és nemcsak időszakot. Köszönöm.
20 lej
XENZOR KFT / Lőrincz Lajos
támogatom a hordozást és a "Mindig hordozlak" című fotókiállítás ötletét is..
10 lej
Biro Endre50 lej
Fekete Éva10 lej
Angi Hajnalka100 lej
Biró Todor Mónika
25 lej
Kinda Enikő50 lej
K. A.
Az összes anyára! Mert hősök vagytok!
30 lej
Kinda Botond
Fontosnak tartom az Anyák Egyesület tevékenységet!
50 lej
Magam is 2 gyerekes anya vagyok, így nagyon is tudom az Udvarhelszéki Anyák munkájának fontosságát. Ez egy nagyon jó alkalom, hogy támogathatom Őket.
Fancsali Hajnalka
Vállalt teljesítmény: 1 km Teljesített táv: 1,3 km Fix támogatás: 350 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 350 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Máthé Melinda
Ügyes vagy csak így tovább 💕💝
50 lej
Máthé Melinda
Csak így tovább, soha ne add fel 💕💝
50 lej
Udvarhelyszéki Babahordozók50 lej
Nyàràdi-Fodor Márta10 lej
Fancsali Éva
Eŕőt, kitartást, mosolygós arcot minden kicsinyei valós szükségleteire figyelő anyának/családnak, egészséget,szeretetet, békességet, ..., valamint sikereket az őket segítők köreiben (is)!
100 lej
Barabás Mónika20 lej
Kertész Levente
Hajrá Hajnalka!
30 lej
Zabojszky-Horvath Noemi
Gratulálok a dontesedhez ❤️😘❤️
20 lej
Bálint Melinda10 lej
Fekete Éva10 lej
Az az érzés, amikor kézen fogva sétálok a három éves kislányommal, miközben a féléves kisfiam, hozzám bújva békésen szundikál, leírhatatlan. Ilyenkor a nap is szebben ragyog. A babahordozás szerves része lett a mindennapjainknak és ezért hálás vagyok. Köszönöm és támogatom az Udvarhelyszéki Anyák lelkes és fáradhatatlan munkáját, mellyel segítenek minket, édesanyákat. Szeretném, hogy minél több édesanya átélhesse a babahordozás örömét!
Gönczi Norbert
Vállalt teljesítmény: 3 km Teljesített táv: 13.6 km Fix támogatás: 700 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 700 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Farkas Ilona10 lej
Barabás Ignác
Hajrá...in motion!
50 lej
Bíró-László Timea100 lej
Gönczi Dezső
Köszönöm szépen!
30 lej
Albert Sandor
Hajrá Impar!
20 lej
IMPAR SRL60 lej
id. Horváth Sándor50 lej
Herczeg Aniko100 lej
Fekete Éva10 lej
Olti Viola100 lej
Gönczi Márton Norbert
💙
50 lej
Gönczi Panka Rebeka
❤️
50 lej
Orsi Gönczi
Felnézek mindenkire, aki egy jó ügyért fut/biciklizik. Hajrá!
50 lej
Nagy Molnár Tamara20 lej
Nagyon sokat segítenek programjaikkal a környékbeli szülőknek, a hordozási és szoptatási tanácsadást mi is igénybe vettük az első babánál, nagyon hasznos volt.
Hadnagy Ágnes
Vállalt teljesítmény: 2 km Teljesített táv: 3 km Fix támogatás: 2145 lej Kilométerenkénti támogatás: 10 lej Összes lehetséges támogatás: 2175 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Jakab Tekla25 lej
Kelemen Kata
Hálásan köszönjük a sok segítséget amit tőletek kaptunk! Az egyik legjobb dolog, hogy Évával megismertettétek velünk a babahordozást! Mindennapjaink részévé vált és nagyon szeretném, ha az anyukák többsége átélhetné ugyanezt!
50 lej
Szoke-Both Timea30 lej
Deák-Jakab Katalin
Hajrá!
50 lej
Rákosi Ibolya30 lej
Balogh-Jakab Emőke20 lej
Bálint Kincső30 lej
Brók-Balázs Boróka
❤️
20 lej
Katona Dalma
Hiteles szemelyek.
40 lej
Szocs Hajnal
Koszonom, hogy vagytok!
30 lej
Hodgyai-Gá Máriann50 lej
Kinda Tünde50 lej
Böjte Andrea50 lej
Nyàràdi-Fodor Márta10 lej
Ilyés Gyöngyvér
🙂
10 lej
Szoke-Both Timea
Hajrá Ágnes!
10 lej
Szabó Kinga30 lej
Farkas Melánia
Szülésről, szoptatásról, hordozásról..olyan kulcs adatokat kaptam Ágitól, az Anyák Egyesületétől, amitől életem babázós időszaka nagyon szép :) Szeretném, hogy minden anyához eljussanak ezek az információk!
20 lej
Bálint Beáta - Réka10 lej
Barabás Mónika30 lej
Hajnal Levente
Köszönjük, hogy vagytok!
50 lej
Eva Szava- Peter20 lej
Női Torna és Relaxáció - Kun Csilla
50 lej
Jakab Szende20 lej
Bálint Melinda10 lej
Bálint-Csiszér Orsolya
Rengeteg segítséget kaptam Ágnestől és az Anyák Egyesületétől amiért hálás vagyok 🙏❤️
50 lej
Kacsó-Sándor Anikó50 lej
Fodor-Sztojka Leihla
Köszönöm szépen, amit értünk teszel/tesztek, hogy mindig számíthatunk Rád! További sok sikert és energiát kívánok munkádhoz.
30 lej
Nemes Sándor50 lej
Fekete Éva10 lej
Józsa Levente50 lej
Magyari Attila50 lej
Katalin Andrási20 lej
Kertész Anna100 lej
Kis Csilla
Fontosnak tartom mindazt amièrt az egyesület dolgozik.
20 lej
Nagy Imola Andrea50 lej
Szalai Zsanett Pynky140 lej
Köllö Csenge
Minél több anyának segítsenek.
100 lej
Kovács Annamária
Felnézek nagyon Ágira, csodálom és nagyon tisztelem. Számomra megnyugvást jelent az hogy ismerhetem mert tudom ha gond van ő tud segíteni.
50 lej
Kacso-Erdely Boroka
Csak igy tovabb, nagyon jo az amit csinaltok!
50 lej
László Júlia50 lej
Sipos Boglárka20 lej
Csürös Anett Anna100 lej
Stier Zsuzsa
Már másodjára telnek hordozással a napjaink. Kívánom, hogy az Egyesület által meg sok kisbabás család megtapasztalhassa a hordozás élményét
50 lej
Szabó Attila
Hiteles Ember, hiteles gondolatokkal és tettekkel.
50 lej
Jakab T. Emese
Sokat köszönhetek Ágnesnek! Valahányszor bajom van, támogat, bátorít és segít, amiben csak tud.❤
50 lej
Forró Adél20 lej
Bálint Kinga
Hiszem és vallom, hogy azok a gyerekek, akik édesanyjuk közelében nevelkednek és egy egészséges kötődés kialakulásának a részesei azok az életben is lelkileg egészségesebbek lesznek és olyan értékeket képviselnek majd amelyek egy egészséges társadalom kialakulásában segítenek.
50 lej
Kertész Enikő200 lej
Az egészséges kötődés kialakulása egy folyamat, minden újszülött és családja életében. Ennek minőségét és kibontakozását támogatom hordozási tanácsadói tapasztalatom és eddigi megszerzett tudásom által. Nagykövetként fontosnak érzem, hogy további lehetőségekkel támogassam az Udvarhelyszéki családok igényét a kötődő nevelés megalapozásában.
Kányádi Mónika Linda
Vállalt teljesítmény: 1 km Teljesített táv: 2 km Fix támogatás: 410 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 410 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Enikő és Szabi50 lej
Klári és Laci
30 lej
Laczkó-Dobos Emese
Hajrá! :-)
50 lej
Szabó Andrea20 lej
Pál Kinga25 lej
Kiss Zsóka20 lej
Szidónia Nagy-Menyhárt20 lej
Bálint Zsolt30 lej
Mag Anna
éljen minden aktív Anyuka :)
20 lej
Csiga
Mindig jó, amit Mónika képvisel. :)
15 lej
Vali és Béla25 lej
Kiss-Kányádi Dorka
50 lej
Buzás Ernő20 lej
Fekete Éva10 lej
Simó Réka25 lej
Nagyon sokat segítettek az Anyák Egyesületétől a kislányunk születése előtt és után is, felkészítőkkel, tanácsokkal, szoptatási és hordozási tanácsadással, nagyon hálás vagyok nekik, hogy a gyermekágyi időszakban lelki segítséget is nyújtottak a szoptatáshoz. Nagy segítség az egyesület munkája minden elsőgyerekes család számára, de nemcsak. Mivel friss hordozósok vagyunk a férjemmel, ezért a projektet is egyből a magaménak tudtam érezni.
Karácsony Kinga-Magda
Vállalt teljesítmény: 2 km Teljesített táv: 2.47 km Fix támogatás: 295 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 295 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Szalai Csaba100 lej
Laszlo katalin30 lej
Máthé M. Mónika30 lej
Pál-Varga Márta100 lej
Bekő Fóri Zenkő
A babahordozás népszerűsítése szívügyem. Az utóbbi időben már nem volt lehetőségem ezt úgy népszerűsíteni, mint amikor a “mozgalmunkat” elkezdtük. De mindig és minden körülmények között támogatom és támogatni is fogom a hordozást!
25 lej
Fekete Éva10 lej
Mert fontos számomra az egyesület és szeretnék segíteni.
Karnovits Tünde
Vállalt teljesítmény: 3 km Teljesített táv: 3 km Fix támogatás: 585 lej Kilométerenkénti támogatás: 10 lej Összes lehetséges támogatás: 615 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Debreci Erika30 lej
Ferencz Szilvia20 lej
Szederjesi Zsolt10 lej
Tóth Enikő & Zoltán20 lej
Nyàràdi-Fodor Márta20 lej
Hadnagy István20 lej
Gothárd Andrea10 lej
Lukácsi László20 lej
Andorkó Zsuzsanna20 lej
Balazsy Jeno
Támogatom a munkatársaimat, hogy támogathassák a választott alapitványokat.
20 lej
Farkas Melánia
Szeretném, hogy minden anyához eljussanak a szoptatásról, hordozásról .. szóló fontos információk. A tudás megkönnyíti és széppé teszi az életet.
20 lej
Gergely Csilla50 lej
XENZOR KFT / Lőrincz Lajos
támogatom a hordozást és a "Mindig hordozlak" című fotókiállítás ötletét is..
10 lej
Gothárd Ferenc-Alpár
❤️
50 lej
Lukács Emőke
:)
50 lej
Márkon Csilla
😁
15 lej
Gergely Dalma10 lej
Fekete Éva10 lej
T. Enikő10 lej
Berszán Marianna
❤️❤️❤️
20 lej
Parajdi Lehel
-
10 lej
Coats Romania
.
50 lej
Coats Romania
.
10 lej
Szecsi Gyongyi10 lej
András Zoltán50 lej
Péter Orsolya30 lej
Udvarhelyen jó szülőnek lenni! Szeretném, ha mindenki számára karnyújtásnyi közelségbe kerülne a rengeteg hasznos információ, ami az Udvarhelyszéki Anyákon keresztül elérhető. Szülőként végtelen sok kérdés, kétség, bizonytalanság merül fel, az Anyák mindenre talál megoldást:D
Kiss Hunor
Vállalt teljesítmény: 8 km Teljesített táv: 7.3 km Fix támogatás: 365 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 365 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Enikő és Szabi50 lej
Klári és Laci
30 lej
Benedek Zalán30 lej
Kiss Zsóka20 lej
Bota Ingrid50 lej
Péter Zsuzsa30 lej
Mag Anna
Éljenek az Anyák és az Apák :)
10 lej
Pal Szilard30 lej
Vali és Béla25 lej
Fekete Éva10 lej
Gorgicze Sandor30 lej
Simó Réka25 lej
Bálint Orsolya25 lej
Hihetetlen sok segítséget kaptunk az Udvarhelyszéki Anyák Egyesületétől a kislányunk születése előtt és után is. Úgy gondolom, hogy ez a minimum, hogy nagykövetként is támogatom őket a munkájukban!
Kolumbán Rita
Vállalt teljesítmény: 3 km Teljesített táv: 5 km Fix támogatás: 490 lej Kilométerenkénti támogatás: 30 lej Összes lehetséges támogatás: 640 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Kolumbán Csilla
.
50 lej
Fodor Anna
.
20 lej
Csáki Rozi
Mert megérdemli 🙂
10 lej
Katalin Lukacsi
:)
20 lej
Szilveszter Andrea
Mert anya vagyok és büszke rád, drága Rita.
50 lej
Szoke-Both Timea
Hajrá Rita!
10 lej
XENZOR KFT / Lőrincz Lajos
támogatom a hordozást és a "Mindig hordozlak" című fotókiállítás ötletét is..
10 lej
Fekete Éva10 lej
Oláh Emese10 lej
Kolumbán István150 lej
Fekete Romalany20 lej
BeLi
Egy jó ügy, ezért támogatom.
80 lej
Tamás50 lej
Veres Detti
Meggyőződésem, hogy Rita olyan ügy érdekében húz újra futócipőt, amely hasznos és a közösség javát szolgálja. Szeretném támogatni őt és ezáltal a helyi közösséget egyaránt. :)
30 lej
Azt gondolom, hogy minden élethelyzetnek megvan a maga kihívása. A kihívásokra válaszolni sokkal könnyebb ha megfelelő támogató közösség és információ áll rendelkezésünkre. Számomra a legaktuálisabb kihívás az anyaság. Ezért döntöttem úgy, hogy másfél év sétálás után újra futócipőt húzok, hogy támogathassam az Udvarhelyszéki Anyák Egyseületét, akik azon munkálkodnak, hogy minden érdeklődő új és tapasztalt anyuka a leghitelesebb információt kapja minden kérdésére. :)
László Renáta
Vállalt teljesítmény: 3 km Teljesített táv: 6.14 km Fix támogatás: 250 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 250 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Hegedüs Márta10 lej
Iszlai Kinga100 lej
Lakatos Erika
Ismerem Renátát
20 lej
Olti-Biró Mária
Értékelem az egyesület munkáját!
30 lej
Fekete Éva10 lej
Kántor Katalin50 lej
Miklós Tünde
Jó ügy mellé, könnyű csatlakozni.
30 lej
Önkéntes segítőként volt lehetőségem belelátni az Udvarhelyszéki Anyák csapatának mindennapjaiba. Nagyon sok időt és energiát fektetnek bele, hogy az édesanyák, édesapák minél te(l)jesebben megélhessék a szülőséget. Megtiszteltetés lesz minden lépés amit a névjegyük alatt megtehetek. Két kislány édesanyjaként arra törekszem, hogy megutassam, ahhoz hogy a környezetünk szerethetőbbé, élhetőbbé váljon tenni kell.
MAGYARI ATTILA
Vállalt teljesítmény: 10 km Teljesített táv: 6 km Fix támogatás: 755 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 755 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Ilyés Lóránd30 lej
Magyari Éva50 lej
Benedek Andrea
🙂
10 lej
Albert Sandor
.
20 lej
Szabó Kinga
:)
30 lej
Simó Tekla25 lej
Barabás Mónika20 lej
Szakács-Paál István
-
50 lej
Sera Zsanett10 lej
A Fiad :)300 lej
Fekete Éva10 lej
Botond Bartis
Fontos az anyák közti tudás átadás.
100 lej
Áron100 lej
Szeretnénk hozzájárulni a székelyudvarhelyi anyák egyesületének támogatásához.
Monika
Vállalt teljesítmény: 5 km Teljesített táv: 5 km Fix támogatás: 690 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 690 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Haáz Erika
:)
50 lej
Anikó
.
50 lej
Péter Mária
:)
10 lej
Ferencz Szilvia30 lej
Józsa Kinga10 lej
HaázMargó
🤗
20 lej
Turzai (Bartha) Timi
Hajrá, Móóóóni és az összes Anyuka!!!!
50 lej
Orbán-Varga Zsuzsánna10 lej
Szocs Endre
20 lej
DENES JUDIT
:)
50 lej
Bálint Róbert
Hajrá!
100 lej
Szilveszter Zsuzsa50 lej
Szakács-Paál István
-
50 lej
Fekete Éva10 lej
Demény Imola20 lej
Fabian Timea
Sok szerncsét!
100 lej
Sipos Boglarka20 lej
Katka Lőrinczi20 lej
Botos Melinda20 lej
Nagyra értékelem az Anyák Közösségének a munkáját!
Nagy Réka-Laura
Vállalt teljesítmény: 2 km Teljesített táv: 2.06 km Fix támogatás: 540 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 540 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Dábid Balázs100 lej
Matyo50 lej
David Kati25 lej
Bálint Bernadett30 lej
F Erzsébet30 lej
Demeter Melinda30 lej
Nyárádi Zoltán50 lej
Fülöp Lóránd20 lej
Fekete Éva10 lej
Hejja Izolda50 lej
Gáspár Beáta
Jó látni, hogy részt vállalsz nemes célok elérésében. Hajrá! :)
20 lej
Izabella Nyárádi50 lej
Z
Hajrá babám! :)
50 lej
Sz25 lej
Anyaságom kezdeti útvesztőiben nagyon sok segítséget, figyelmet, szeretetet, biztatást kaptam az Udvarhelyszéki Anyák csapatától. Úgy gondolom, hogy munkájuk nemes célt szolgál. Ezért most szeretném megragadni az alkalmat, hogy szaladásommal támogassam őket.
Nagy Zsuzsa
Vállalt teljesítmény: 20 km Teljesített táv: 24 km Fix támogatás: 470 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 470 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Peter50 lej
Balazsy Jeno
®®
20 lej
Jozsa Kincso50 lej
Jennifer Creutzburg
Cool cause !
50 lej
Zsófia Ferencz20 lej
Major Beáta50 lej
Bacescu Réka50 lej
Buzás Ernő20 lej
Fekete Éva10 lej
Pap Edith100 lej
Nagy Gábor
Hajra
50 lej
Az Udvarhelyszéki Anyák Egyesületének a nagyköveteként azért tekerek, hogy folytatni tudják értékes munkájukat. Nem csak a helyi, de a környékről elszármazott kismamáknak, anyáknak és családjaiknak támogató, közösségformáló tevékenységük felbecsülhetetlen.
Szabó Zsuzsánna
Vállalt teljesítmény: 2 km Teljesített táv: 3.20 km Fix támogatás: 860 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 860 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Kállai Emánuel25 lej
Ambrus Ágnes30 lej
Katalin Lukacsi
:)
30 lej
Lorincz Tunde
Mert hordozni jó! Mert az egyesület programjait maximálisan hiánypótlónak, szükségesnek látom!
20 lej
Geréb Harmat Izabella50 lej
Bálint Zselyke
:)
20 lej
Tünde Dimén-Varga
Hogy minél több anyának, családnak segíthessebnek!
25 lej
Fekete Éva10 lej
Bákai Magdolna
Bátor anyák :)
20 lej
Katalin Andrási20 lej
Szilágyi Izabella30 lej
Lőrincz Zsuzsánna
Az Anyákért, az egyesületükért s a minta anyukáért mint Szabó Miklós Zsuzsánna.
100 lej
Miklós Talált Évike
🤗
30 lej
Bokor Ildikó100 lej
MIKLÓS TÜNDE
Ha most még nem is, de egyszer én is tagja leszek az Anyák Egyesületének, addig is támogatom őket, hogy erős és mély gyökeret verjenek térségünkben. Csak így tovább.
50 lej
Todor Zsuzsa
A hordozás kapocs a gyerekünkkel, de kapocs az összes udvarhelyszéki anyával is 🥰
50 lej
Szabó Attila
Motivál a motivációja. Is. Biza.
200 lej
Magyari Timea50 lej
Egy meghitt, csodálatos élmény átélni azt a fajta kapcsolódást, melyet a hordozás nyújt! Éppen ezért szeretném, ha minél több szülő átélné, megélné úgy, hogy hiteles információ és biztonságos eszköz áll a rendelkezésére. Mindebben nagyon sokat segít az Udvarhelyszéki Anyák Egyesülete!
Tamás Vanda
Vállalt teljesítmény: 2 km Teljesített táv: 2 km Fix támogatás: 1000 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 1000 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Kisoroszlán30 lej
Kismedve30 lej
Kiss Marta Kinga
-
50 lej
Csáki Rozi
Mert megérdemli 🙂
10 lej
Katalin Lukacsi
:)
20 lej
Török Avarka15 lej
Veress Noémi15 lej
Szabó Attila
Mert édesanyának lenni jó. Mert édesapának lenni jó.
25 lej
Biró Annamária
Sok minden miatt lehet a mi követendő utunk is a Vandáé. Első sorban azért a két gyönyörű varázs-szempárért, amelyek mosolyt csalnak azok az emberek arcára, akikre már legalább egyszer pillantottak.
20 lej
Szakács-Paál István
-
40 lej
Fülöp Lóránd30 lej
Péter Gyöngyi Csilla10 lej
Fekete Éva10 lej
Nagy Márta Izabella
Az unokáink ölelésében lenni nap, mint nap, szebbé varázsolja az életünk. Látva a lányom szemében önmagam büszkeséggel tölt el. Tudom, hogy ha Vanda valamit a fejébe vesz és harcol érte, annak nyomós oka van és nem teszi hiába. :)
50 lej
Tarcsafalvi Tunde50 lej
Sebestyén Noémi Éva
Mert csodás Nő és Anya!
50 lej
Fábián Anita30 lej
Pálffy-Boros Tamara
Tisztelem, hogy ilyen fiatalon már 2 csodás kislány anyukája és mégis energiával feltöltve próbál segíteni azoknak, akik talán fizikailag nem tudnak, de lélekben feltöltődnek ezáltal.
15 lej
Nagy Molnár Tamara20 lej
Horváth Réka20 lej
Szekeres Rita20 lej
Ilona Zoltáni30 lej
Kendi Ágnes20 lej
Elod Sorban
Vanda, te vagy a legmenőbb anyuka!
40 lej
Fekete Hunor20 lej
EZs30 lej
Ptf Ágnes30 lej
Matók Dórika
Vanda és szíp családja támogatása
30 lej
KáJé30 lej
Andrási Botond
-
20 lej
JJ50 lej
Fekete Edda20 lej
Ravasz Levente
Mert Vanda a legjobb
50 lej
Barothi Brigitta20 lej
Tamás Zalán50 lej
10-ig tudok számolni és egész nap egy olyan rádiót hallgatok, aminek nem mindig értem minden szavát, ráadásul a dalok is össze vissza mennek rajta. Sokat sírok és nevetek, van hogy egyszerre. Emiatt sok kilométerrel és súllyal kell megbirkóznom minden nap. A precízitásom pedig már több mint 2 éve ketté törött és azóta sem érem utol magam... Hogy miért? Mert anya lettem. Az Udvarhelyszéki Anyák pedig segített megerősödni abban, hogy édesanyának lenni jó. Van segítség a súly eloszlatásában és kézen fognak a hosszú út során.
Ugron Gizike
Vállalt teljesítmény: 2 km Teljesített táv: 2.28 km Fix támogatás: 450 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 450 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Ilyes Attila60 lej
Robert Sándor Sanyi50 lej
Császár Zsuzsanna70 lej
Bíró-László Zoltán50 lej
Dusinszki Emese50 lej
IMPAR SRL60 lej
Kovács Réka10 lej
Császár Csaba50 lej
Kiss Tünde30 lej
Ugron Pál
Mert segíteni jo dolog!
10 lej
Fekete Éva10 lej
A székelyudvarhelyi Anyák egyesülete egy nagyon vagány hely, ahonnan rengeteg támogatást kapnak a kezdő szülők és nemcsak. Eddig más módon köszöntem meg a sok éves segítségüket, ezúttal, annak ellenére, hogy nem vagyok sportember, szaladni fogok azért, hogy támogassam a fáradhatatlan és önfeláldozó munkájukat.
Scroll to top