A projekt címe: Vissza a természetbe
Title of the project: Back to nature
A projekt célja: Célunk, hogy megismertessük a gyerekekkel és felnőttekkel a természetben való mozgás örömét és értékeit. A mozgás fejlesztés, rugalmasság, robbanékonyság, csapat szellem, egészséges táplálkozás pozitív hatásait az egészségre. Foglalkozásaink alatt használjuk a modern technológiát és a természetet a saját testük fejlesztésére.
The aim of the project: Our goal is to introduce children and adults to the joy and values ​​of moving around in nature. Movement development, flexibility, explosiveness, team spirit, healthy eating have positive effects on health. During our sessions, we use modern technology and nature to develop their own bodies.
A projekt rövid leírása: Projektünk által szeretnénk a helyi gyerekek, fiatalok és felnőttek számára olyan programokat, táborokat szervezni, ahol kiscsoportos mozgás fejlesztés céljából szabadtéri edzések, sportjátékok, csapat építők, rugalmasság, gyorsaság, reakcióidő fejlesztésen van a hangsúly. Az ehhez szükséges eszköztár bővítése egy Blazepoddal, TRXekkel, SMR hengerekkel. A Blazepod egy multifunkciós edző eszköz, ami erős ledekkel segít a vizuális reakcióidő fejlesztésben. TRX bárhol használható saját testsúlyos edzéshez, felfüggeszthető, több funkciós eszköz. SMR hengerek a regeneráláshoz, mobilizáláshoz. Az egészséges életmód népszerűsítéséhez motiváló, útmutató nyomtatványok kiadása.
Short description of the project: Through our project we would like to organize programs and camps for local children, young people and adults where the emphasis is on the development of small group movement, outdoor training, sports games, team builders, flexibility, speed, reaction time development. Expanding the necessary toolbox with a Blazepod, TRXs, SMR cylinders. The Blazepod is a multifunctional training device that helps improve visual response time with powerful LEDs. TRX is a multifunctional device that can be suspended anywhere for your own weight training. SMR cylinders for regeneration and mobilization. Publication of motivational, guide forms to promote a healthy lifestyle.
Teljesítés helyszíne: Székelyudvarhely környéke
Célösszeg (lej): 7000
Lehetséges támogatások összértéke (lej): 8653 lej
Elérhetőségek
Projektvezető: Jakab Tekla
Telefonszám: 0744118943

Nagykövetek

Részletes adatok

Gergen Zoltán
Vállalt teljesítmény: 6 km Teljesített táv: 11 km Fix támogatás: 2130 lej Kilométerenkénti támogatás: 20 lej Összes lehetséges támogatás: 2350 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Gáspár Niki
Hajrá!
20 lej
Vladovici Csilla20 lej
Kurkó Zoltán50 lej
Vajda Mária100 lej
Pethő Emő100 lej
Bacs Csongor150 lej
Szabadi Elod25 lej
Levente Jakocs100 lej
Győrffy Attila SC CELIQUM INSULATION SOLUTIONS SRL
Mert jó példát mutatnak a fiataloknak
1000 lej
Magyari Emőke20 lej
Peter Csilla25 lej
Mátyás Krisztina10 lej
Gergen Judith
Hajra
30 lej
Mihàly Barni20 lej
Lazar Timea15 lej
Kacso Zoltan15 lej
András Tamás100 lej
Dzs
Hajrá
20 lej
Ildikó30 lej
Bíró Zoltán100 lej
Pál Krisztina50 lej
Péter Tamás100 lej
Demeter Hunor25 lej
Gergen Klara10 lej
Kenyeres Adél15 lej
Mivel gyerek korom óta sportolok és jelenleg edzőként dolgozom szeretnék segíteni másoknak is, hogy közelebb kerüljenek a sporthoz és egészséges életmódhoz a szabadban és edzőteremben egyaránt, kicsiknek és nagyoknak. Véleményem szerint a gyerekek fejlődéséhez hozzá tartozik a mozgás és sport, és ahhoz hogy érdekesebbé és hatékonyabbá tegyük a fejlődést szeretnénk újabb eszközöket beszerezni.
Gothárd Szabolcs
Vállalt teljesítmény: 4 km Teljesített táv: 6 km Fix támogatás: 2110 lej Kilométerenkénti támogatás: 8 lej Összes lehetséges támogatás: 2158 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Sc Combridge SRL2000 lej
Gothárd István és Kató
Fontosnak tartjuk a mozgást hirdető kezdeményezések támogatását.
100 lej
Simó Magor
Hajrá!
8 lej
Adorjáni Árpád
Go go Gotzi !! :)
10 lej
A közelmúlt történései mutatták meg nekem igazán mennyire fontos a természetben töltött idő. Az Erdélyi Fiatal Fejlesztő Csapat elképzelését rettentő szimpatikusnak találom hiszen a 21. században sok tényező törekszik az embereket képernyő előtt tartani és kevesebb megmozdítani őket.
Jakab Tekla
Vállalt teljesítmény: 2 km Teljesített táv: 3 km Fix támogatás: 2155 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 2155 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Sükösd Helga50 lej
Sinka Mihály Előd30 lej
Bedő Petra
.
30 lej
Antal Kriszta30 lej
Gáspár Niki
Sok sikert, hajrá!
20 lej
Simma Erika50 lej
Vass Szilvia40 lej
Belenyessy Sandor50 lej
Kelemen Boróka
Hajrá nektek!
15 lej
Bálint Zsófi
Hajrá!
100 lej
Bíró Rózália1000 lej
Littasi Beata
Hajrá! Hajrá!
50 lej
Dohan Emőke
50 lej
Pál Krisztina50 lej
Éva Réka Márton
Támogatom Tekla munkáját!
10 lej
Nagy Erzsébet20 lej
Krall József
A mozgás nagyon fontos a testnek és a léleknek. Ez a fiatal lendületes csapat, elkötelezte magát az egészséges sportos élet mellett, és arra szorgalmaznak mindenkit, hogy így éljen. Szükségük van plusz eszközökre, hogy hatékonyabbak lehessenek, ezért megérdemlik a támogatást.
50 lej
Lőrinczi Orsolya40 lej
Lazar Timea15 lej
Barabas Eniko20 lej
Péter Julia100 lej
Péter Eszter100 lej
Vári Tünde15 lej
Demeter Hunor25 lej
Salamon Kata20 lej
Nagy Dóra15 lej
Jakab eszter
Fuss
150 lej
Gergen Klara10 lej
Azért vállalom ezt mert számomra fontos hogy a gyerekeknek és fiataloknak több lehetőséget biztosítsunk mozgásra, egészséges életmódra, környezettudatosságra, szabadban és természetben való sportokra.
Kovács Levente
Vállalt teljesítmény: 10 km Fix támogatás: 500 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 500 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
László300 lej
Tepfenhardt Betina100 lej
Mihaly Levente
100 lej
Részvételemmel támogatni szeretném az Erdélyi Fiatal Fejlesztő Csapat tevékenységét, mivel az elmúlt egy évben gyökeresen és jó irányba változtatták meg a napjaimat :)
Lőrincz Levente
Vállalt teljesítmény: 4 km Teljesített táv: 6 km Fix támogatás: 130 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 130 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Bíró-László Zoltán50 lej
Szabo Laszlo
Hajra Levente!
10 lej
IMPAR SRL60 lej
Ilyés Sándor
"Legszebb pillanatainkat éljük."
10 lej
Mottóm: ''Ép testben ép lélek'"- tőrekszem, hogy ősszhangban legyek magammal és kőrnyezetemmel.
Mezei Levente
Vállalt teljesítmény: 4 km Teljesített táv: 7.36 km Fix támogatás: 215 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 215 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Tunde Vass30 lej
Szabadi Elod25 lej
Szőcs Csilla
_
20 lej
Gergen Judith
Hajrá 0
30 lej
Lázár Timea15 lej
Szász Attila50 lej
Robert15 lej
Kenyeres Adél15 lej
Gergen Klara10 lej
Sofalvi Piroska5 lej
-
SZEKELY BELA JOZSEF
Vállalt teljesítmény: 10 km Teljesített táv: 19 km Fix támogatás: 565 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 565 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Csoma József30 lej
SZŐCS MELINDA
Nagyon fontosnak tartom a rendszeres mozgást, sportot, szabad levegőn való tartózkodást, feltöltödést. Számomra nagy öröm, ha a gyerekeimmel tudom mindezt, csinálni, akár egy jó bicikli túra,vagy egy napi sizés. Támogatott nagykövetem is a sport elkötelezettje.
50 lej
LACZKO SZABOLCS
.
20 lej
Szocs Attila50 lej
ATTILA BALOG100 lej
Anonim Anonim50 lej
Szabó András20 lej
Nagy Istvan
Segíteni szeretnék.
10 lej
Balázs Zsolt30 lej
Balázs Csaba50 lej
Szőcs Tibor
25 lej
Demeter Elod
Sok Sikert Kivanok!
50 lej
Kovács Zsuzsanna10 lej
Sarca Vasile20 lej
Szekely Gyongyver
Tamogatom a tevekenyseguket es az ambiciojukat, hogy megvalositsak elkepzelesiket!
40 lej
Gergen Klara10 lej
Gyerekkoromtól rendszeresen sportolok. Támogatom az egésséges életmódot és a rendszeres tesmozgást! " Minden Edzés Egy Személyes Győzelem A Lustaság És A Halogatás Felett!"
Zólya Éva
Vállalt teljesítmény: 4 km Teljesített táv: 4,5 km Fix támogatás: 580 lej Kilométerenkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 580 lej
TámogatóFix ÖsszegKm ÖsszegKifizetés
Kettlebell Gym SRL
Mert ügyes vagy :)
90 lej
Erdei Sütiház
A legjobb sütimesternek
280 lej
Nagy Erzsébet
Ügyes vagy kicsi leányom
50 lej
Krisztina Nagy50 lej
Attila Nagy100 lej
Demeter Kinga-Orsolya10 lej
Az egyesület tagjaként és a magánéletben is fontosnak tartom, hogy a fiatalok minél több időt töltsenek a természetben, kipróbáljanak minél több mozgásformát, edzést, és csapatjátékokat. Az Erdélyi Fiatal Fejlesztő Csapat pont erre ad lehetőséget, ebben szeretném támogatni csapatomat.
Scroll to top