A projekt címe: Pszichiátriai szerek nélküli élet!
Title of the project: Live without psychiatric drug!
A projekt célja:

Felhívni az emberek figyelmét a pszichiátriai szerekkel kapcsolatban!

The aim of the project:

Help people to know the facts about these psychiatric drugs!

A projekt rövid leírása:

Ha az emberek  megismerkednek a pszichiátriára vonatkozó tényekkel, akkor rendelkezni fognak az ahhoz szükséges információkkal, hogy soha ne essen ennek áldozatául. De ha már áldozatául estek akkor tudják, hogy mit tehetnek!
Kampányt szeretnénk elindítani, hogy a lehető legtöbb emberhez eljusson az üzenetünk, hogy a pszichiátriai gyógyszerek nem oldják meg az emberek problémáit hanem csak a tüneteit nyomják el.

Short description of the project:

Help people to know the facts about these psychiatric products !
If people get to know the facts about psychiatry , they will have the necessary information to never sacrifice it. But if they are already victims, then they know what are the necessary steps to recovering.
We campaign in addition to the more people to get the message that the psychiatric drugs don’t will resolve their problems just suppressing the symptoms.
Thank you for your support!

Célösszeg (lej): 3 500
Lehetséges támogatások összértéke (lej): 3370
Helyszínen gyűlt új adományok (lej): 750
Elérhetőségek
Telefonszám: 074-009-3638

Futók

Részletes adatok

Vállalt körök száma: 2 Teljesített táv: 10 kör (1 kör = 1,3 km) Fix támogatás: 250 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 250 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Bernadette Both 100 lej
Salak Jozsef 100 lej
Simon Róbert 50 lej

Egyetlen hely van a világon ahova egy embert bezárhatnak a nélkül, hogy elkövetett volna valamit.Szubjektív megítéléssel!Ezeknek az embereknek szükségük van a segítségre.Ezért vállaltam, hogy támogatom ezt a kezdeményezést.

Vállalt körök száma: 1 Teljesített táv: 6 kör (1 kör = 1,3 km) Fix támogatás: 695 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 695 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Dobai-Pataky Erika 25 lej
Zseli Szabina és Csaba 300 lej
Seresné Bodó Tünde 30 lej
Salak Jozsef 100 lej
Flaviu Stirbu 100 lej
Suba Réka és Lóri 100 lej
Szisze Katalin 40 lej

Mindig is szerettem segíteni másoknak és igazán attól éreztem magam jól, ha mások is jól vannak. A CCHR-támogatni szerintem a legnemesebb feladat, mivel a tevékenysége mélyen érinti a társadalom és az Ember épelmélyűségét.

Vállalt körök száma: 10 Teljesített táv: 13 kör (1 kör = 1,3 km) Fix támogatás: 580 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 580 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Sztojka Irén 50 lej
Salak Jozsef 100 lej
Ledenyi Robert 100 lej
Vitaminking 100 lej
Mag Jozsef 50 lej
Mag Anna 50 lej
Józsa Levente 30 lej
Farkas Zsófia 100 lej

A törvénytelenség, az embertelen bánásmód akkor is törvénytelenség és akkor is embertelen bánásmód, ha azt a pszichiátria köntösébe bújtatják.Azért segítem a CCHR-Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Erdély Egyesület munkáját, hogy még eredményesebben léphessen fel a brutalitás, az elmismásolt halálesetek, a nyílt titokként kezelt pszichiátriai “ködös” zóna ellen. 

Vállalt körök száma: 1 Teljesített táv: 4 kör (1 kör = 1,3 km) Fix támogatás: 130 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 130 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Bernadette Both 25 lej
Lőrincz Lajos 35 lej
Vitaminking 50 lej
Dobai-Pataky Erika 20 lej
  • Szeretném, ha a gyerekeim egy drogmentes világban élhetnének.
  • Szeretném, ha az emberek minél tudatosabbá válnának, és úgy gondolom a drogok ezt megakadályozzák. 
  • Szeretném, ha az emberek megértenék, hogy ők kell tegyenek a saját sorsukkal kapcsolatban, nem a gyógyszerek fogják megoldani a problémájukat.
Vállalt körök száma: 3 Teljesített táv: 4 kör (1 kör = 1,3 km) Fix támogatás: 710 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 710 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Bernadette Both 25 lej
AREO Hotel munkaközössége 85 lej
Barbu Katalin 100 lej
Benedek Húsüzem 300 lej
Kovács Judit 200 lej

Támogatni szeretném az egyesületet a részvétemmel. 

Vállalt körök száma: 1 Teljesített táv: 4 kör (1 kör = 1,3 km) Fix támogatás: 1005 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 1005 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Bernadette Both 25 lej
Várhalmi Ildi 280 lej
Sztojka Irén 50 lej
Farkas Zsófia 50 lej
Kasza Tamás 400 lej
Farkas István 100 lej
Farkas Levente 100 lej

Fontosnak tartom az emberek tájékoztatását az igazsággal kapcsolatban. A tudás segít, hogy okozóbbak legyünk az életünk, az egészségünk felett. 

Scroll to top