A projekt címe: Több időt a friss levegőn!
Title of the project: Spend more time in the fresh air!
A projekt célja:

A gyermekek egészséges életmódra való oktatása és testi-szellemi képességeik fejlesztése, amely magába foglalja többek között a motorikus képességeket, a térbeli észlelést, az egyensúlyt, az állóképességet, a bátorságot, a társadalmi intelligenciát és a pro-szociális oktatást.
A különféle kültéri eszközök és játékok előnyösek a szabadidő értékes kihasználásában, fejlesztik nemcsak a mozgásos képességeket, de a kommunikációs készségeket is.
Célunk az, hogy gyermekeink annyi időt töltsenek el szabadban, a friss levegőn, amennyi csak lehetséges, ahelyett, hogy a TV vagy a számítógép előtt üljenek.

The aim of the project:

The education of the children to a healthy lifestyle and the improvement of their physical and mental skills, which covers the motor skills, spacial perception, balance, endurance, courage, social intelligence and the prosocial education.
Their fantasy and communication skills can be improved with the different outdoor tools and toys which also provide the benefit of using the free time more valuably.
Our goal is to spend as much time outside in the fresh air as possible rather than sitting inside in front of the TV or the computer.

A projekt rövid leírása:

A szabadban töltött minőségi idő, az óvodáskorú gyermekek szabadtéri játékokba vonzása és egyéb olyan szabadtéri tevékenységek, amelyekbe beletartoznak a szükséges kültéri eszközök és játékok, kulcsfontosságúak a gyermekeink megfelelő fejlődéséhez. Minél több hintát, lipinkát, csúszdát,ugrálót, mászókát és más különféle szabadtéri játékot szerzünk a program keretében, annál több gyermeket teszünk boldogabbá, és annál inkább hozzájárulunk fejlődésükhöz.
A “Fuss neki!” rendezvény idei célja, hogy minél több minőségi és változatos kültéri játékot szerezzünk be. Ezek kulcsszerepet játszanak abban, hogy gazdag és örömteli szabadtéri élményt kapjanak a gyerekeink.

Short description of the project:

The quality time spent outdoors, the engagement of the preschool-aged children into open-air games and other such outdoor activities that involve the necessary outdoor tools and toys are of key importance for their proper development.
The more swings, slides, trampolines, monkey bars and other various outdoor toys there are the more children they will make happier and the more they will contribute to their development.
To achieve our goals, we would like to use our income from the “Fuss neki!” event to procure as many quality and diverse outdoor toys as possible.
These will play a key role in having a rich and joyful outdoor experience for the kids.

Célösszeg (lej): 15 000
Elérhetőségek
Telefonszám: 074-434-5644

Futók

Részletes adatok

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 180 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 180 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Sipos Elod 30 lej
Magyari Mónika 100 lej
Deák Dénes 50 lej

Tetszenek azok a kezdeményezések, amelyek újra rátalálnak a közösségek erejére, amelyek hisznek az összefogásban, az egymást segítő, támogató hozzáállásban.

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 200 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 200 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Bencze Andy 100 lej
Pèter Tamás 100 lej

Azért szaladok a Zsibongó napköziotthon egyesületének, mert vissza szeretnék adni valamit abból a sok szépből és jóból, amit óvodás koromban tőlük kaptam! Öröm volt ebbe a napközibe járni!!! Hajrá Százlábú Csoport!  :)

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 30 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 30 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Bándi-Sándor Enikő 30 lej

Mindig is fontos volt számomra az, hogy milyen környezetben illetve milyen felszerelések segítségével próbálják a gyerekeinket oktatni, nevelni a kedves óvónők. A tavalyi élményeim és tapasztalataim alapján az idén is nekifutok, látva azt, hogy nem volt eredménytelen a harcom a Zsibongó egyesületért. Kérek szépen minden kedves szülőt, ismerőst és családtagot, hogy támogassanak ebben a harcban, ígérem nem okozok csalódást. Tegyünk meg együtt mindent a gyerekeink fejlődése és jó ellátása érdekében.                          

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 300 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 300 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Jozsa Kinga 50 lej
Hermann Zsuzsa 50 lej
Kovács Bálint Ildico 100 lej
Sipos Elod 100 lej

A Zsibongóból kapott tarisznya egy életen át velem lesz! Köszönet érte!  Most mindezért támogatom az édesanyám óvodásait.  Az örök ovis Csanád. 

Vállalt körök száma: 10 Fix támogatás: 30 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 30 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Sipos Elod 30 lej

Szeretném támogatni szaladásommal a napközi játszóterének újítását, minél több eszköz vásárlása révén a gyerekek szabadtéri játéka érdekében. 

Vállalt körök száma: 1 Fix támogatás: 100 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 100 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Bándi-Sándor Enikő 50 lej
Jozsa Kinga 50 lej

A Zsibongó Óvoda gyerekeiért

Vállalt körök száma: 3 Fix támogatás: 20 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 20 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Bándi-Sándor Enikő 20 lej

Szeretek mozogni,sportolni és ezzel ha segíthetek is másoknak akkor szívesen csinálom

Vállalt körök száma: 3 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Mindig hálás leszek a napközinek és munkaközösségének, ahova a gyerekeim összesen 8 éven keresztül jártak. Szeretném támogatni őket terveikben, munkájukban és remélem még sok kiegyensúlyozott, boldog gyereket fognak útnak indítani az életbe.

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 50 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 50 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Sima Endre 50 lej

Sok szép emléket gyűjtöttem óvodás éveim alatt, s célom, hogy az utánam következő napközis gyermekeknek is legalább ennyire szép legyen.

Vállalt körök száma: 1 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

“Ha a kedved borongó, felvidít a Zsibongó…” -mondja a vers is. Életem is erről szólt: mindent a gyerekekért! 

Scroll to top