A projekt címe: Csörgő-Börgő ovibuli
Title of the project: Kindergarten Csörgő-Börgő party
A projekt célja:

Célunk, hogy évről-évre, óvodánkban minőségi rendezvényeket, gyerekprogramokat, évzárókat tudjunk biztosítani a kihangosító eszközök segítségével.

The aim of the project:

The aim of the project is to be able to provide high-quality events, children’s programs year after year in our kindergarten, using microphone kits and speakers.

A projekt rövid leírása:

2016-tól tudatosan odafigyelünk az óvoda udvarának a fejlesztésére, azóta pályázunk az SZKA különböző programjain belül mindenféle eszközre, ami hatékonyabbá teszi a nevelő munkát, színvonalassá a rendezvényeinket és barátságosabbá a gyerekrendezvényeinket. Idén már csak egy hiányzó puzzle darabot szeretnénk a helyére tenni, kihangosító felszerelést vásárolni (mikrofonok, hangfal), amit eddig minden alkalommal béreltünk, ahhoz, hogy azt tudjuk nyújtani, amit szeretnénk. Ehhez az is hozzájárul, hogy óvodánkban működik egy Csörgő-Börgő zenekar, ami óvónénikből tevődik össze és a gyerekek, szülők mindig szívesen hallgatják, minden alkalommal. Nemcsak hangszereket szólaltatnak meg, hanem énekhang is van és ehhez fontos a kihangosítás, hogy jól szóljon, hogy meg tudják fogni a nézőközönséget (szülők és gyerekek) Időközönként vendégszereplőink is vannak. A tavalyi projektünket is az idei  célunkhoz igazítva valósítottuk meg. Olyan lefödést készítettünk, amit időközönként színpadként is tudunk használni, ahol a Csörgő-Börgős óvónénik nagyon szívesen és nagy lelkesedéssel énekelnek gyereknek, felnőttnek. Nem utolsó sorban ugyanitt, akár egy csoport is szervezhet kis műsort a szülőknek, akiknek nagyobb az élmény, ha tisztán hallják a gyerekeik hangját, a gyerekeknek pedig sikerélményt jelent.

Short description of the project:

From 2016 we consciously pay attention to the development of the kindergarten yard, since that year we are applying for the SZKA within different programs to buy all kind of things, objects, for making more efficient the educational work, for the best quality of our events and friendlier activities. This year we want to buy hands-free equipment (microphones, speakers), which until now we rented all the time. In our kindergarten it is working a band, named Csörgő-Börgő, which is made up of kindergarten teachers and the children, parents are always willing to listen them all the time. That’s why it is important the sound system, to make it sound good and to be able to catch the audience (parents and children). Even a small group can organize programs for parents and it is important for them to hear their child voice.

Célösszeg (lej): 4 000
Elérhetőségek
Telefonszám: 078-863-9286

Futók

Részletes adatok

Vállalt körök száma: 8 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Szeretem a szépet, a jót, szeretem, ha rendezett, ígényes a környezetem, óvónéni vagyok és mindent megteszek azért, hogy a Csillagvárba járó gyerekek csak a szépet, a jót tapasztalják meg. Rendezvényeink, tevékenységeink, műsoraink színvonalát szeretnénk emelni a kihangosító eszközökkel, aminek előző évben a helyszínét már megteremtettük. Ha kapunk, adunk sok szép és színes élményt a gyerekeknek és szülőknek egyaránt!

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Szaladok, hogy hallhassa az egész világ, a legtutibb hely a Csillagvár!!!!!

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

A Csillagvárban otthon vagyok, alap, hogy néhány kört lefutok. :)  

Vállalt körök száma: 2 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Ha így segíteni tudok, akkor miért is ne?! 

Vállalt körök száma: 2 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Azért futok, hogy erősítsem a Csillagvár csapatot! 

Vállalt körök száma: 3 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Fuss neki, gyűjts neki.

Scroll to top