A projekt címe: EGYÜTT A JÖVŐÉRT
Title of the project: TOGETHER FOR THE FUTURE!
A projekt célja:

Esélyt adunk a hátrányos helyzetű diákoknak, hogy megvalósíthassák álmaikat.

The aim of the project:

To give a chance to disadvantaged students to make their dreams come true.

A projekt rövid leírása:

A Dr. Verestóy Attila Alapítvány több mint 10 éve elhivatottan támogatja a tanulni vágyó fiatalokat. Ösztöndíj pályázatunk a hátrányos anyagi helyzetben levő középiskolás és egyetemista diákokat célozza meg. A pályázók száma idén is meghaladta a meghirdetett helyek számát, ezért szeretnénk újabb pénzalapot gyűjteni, hogy az ösztöndíjas listáról lemaradt diákokat is segíthessük. Az idén több olyan diák is felkeresett bennünket, akik bár egyetemre nem tudnak menni, a továbbtanulásról nem akarnak lemondani, és a helyi poszt líceumba iratkoztak be. Pályázóink, a diákok nehéz anyagi körülmények között élnek, segítségre van szükségük.

 Pályázatunk célja felhívni a figyelmet ezekre a tanulni vágyó fiatalokra, és elkötelezett támogatókat keresni számukra. Mi hisszük, hogy a jövő a fiataljaink kezében van. Ők lesznek leendő orvosaink, ápolóink, szakembereink és politikusaink. Felelősséggel tartozunk értük, felelősségünk segíteni nekik, mert ők a Jövő.

A Fuss neki! programban való részvételünket a pályázó diákokkal, Alapítványunk volt ösztöndíjasaival és önkéntesek bevonásával tervezzük megvalósítani, ezáltal népszerűsítve az önkéntességet és az összefogás szükségességét.

Short description of the project:

For more than 10 years, the Dr. Verestóy Attila Foundation has been supporting young people who want to attend school. The scholarship we offer is intended for high school students and university students who are in a financially disadvantaged situation. Once again, the number of applicants exceeded the available spots this year, therefore we want to get more funds in order to be able to help as many candidates as possible. This year some students reached out to us who, although they cannot pursue university studies, are not giving up. They have enrolled in a local school after finishing high school.

These applicants live in a difficult financial situation and are in need of help. 

The purpose of our application is to raise awareness of these young people and to find committed supporters for them. We believe that the future is in our young people’s hands. They will become our doctors, nurses, politicians and other professionals, and therefore we are responsible for them, to help them because they are the Future.

We plan to participate in the Get started! program with the help of the candidates, our foundation’s former scholarship recipients, and volunteers, while popularizing volunteering and the necessity of collaboration. 

Célösszeg (lej): 5 000
Elérhetőségek
Telefonszám: 072-893-0915

Futók

Részletes adatok

Vállalt körök száma: 8 Fix támogatás: 670 lej Körönkénti támogatás: 60 lej Összes lehetséges támogatás: 730 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Major Sándor 25 lej
Kinga Erős 70 lej
Nemes Sándor 200 lej
Ferencz Katalin 100 lej
Ti 100 lej
Kovács Anna 35 lej
Simandi Noemi 100 lej
István Ágoston 100 lej

Nem is olyan régen még én is a Dr.Verestóy Attila Alapítvány által támogatott, feltörekvő diákok közé tartoztam. A segítségük nélkül kevesebb lennék egy mérnöki diplomával, egy jó munkahellyel és a reménnyel, hogy kellő kitartással és az alapítvány segítségével, igenis meg lehet csinálni. A Fuss neki! keretén belül szeretném most én támogatni őket, bízva abban, hogy minél több nehéz helyzetben levő diáknak tudunk segíteni jövőjük megalapozásába.Ezúton is köszönöm, hogy látták bennem “a szikrát” :) 

Vállalt körök száma: 8 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

A gyerekekben van a jövő! Itt az alkalom,hogy segítsünk azokon akiknek nincs lehetősége tovább tanúlni!..

Vállalt körök száma: 2 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Segíteni jó !

Vállalt körök száma: 6 Fix támogatás: 50 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 50 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Andras Andrea 50 lej

Ha valaha is szükségem volt segítségre, mindig számíthattam valakire. Ha a közösségben valaki segítségre szorul és nekem lehetőségem van támogatást nyújtani, akkor szívesen megteszem. Most ezen a programon keresztül teszek így.

Vállalt körök száma: 6 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Azok a szerencsés diákok közé tartozok, akik megkapták ebben a tanévben az ösztöndíjat. Szeretnék segíteni, hogy még pár diák részesülhessen ebben, és segíteni tudjunk nekik a továbbtanulásban.

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 450 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 450 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Héjja Izolda 200 lej
Petres Sándor 250 lej

Azért vállalom a futást, mert mindig is szerettem sportolni, és boldogsággal tölt el, hogy egy kis futással segíthetek másokon. Én a Dr. Verestóy Attila Alapítvány ösztöndíjasa vagyok, és ki szeretném használni a lehetőséget, hogy a program által én is segíthetek az alapítványnak egy picit. Nagyon jó ötletnek tartom ezt a programot, és örülök, hogy a hazánkban ilyen jó dolgok tudnak működni.

Vállalt körök száma: 3 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Fontosnak tartom a sportolás népszerűsítését, és ha ez még karitatív akcióval is társul mindenképp felkarolást érdemel! 

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Örömmel tölt el ha segíthetek másoknak, és jó látni hogy közösségek fognak össze bizonyos cél érdekében, hogy másoknak segítsenek. Boldogan veszek részt a “Fuss neki” programon, hiszen nekem egy kis szaladásba, pár körbe telik, de ez valakinek segítség lehet.

Vállalt körök száma: 4 Fix támogatás: 30 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 30 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Kállai Emánuel 30 lej

Kovács Tamás vagyok, a Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégium XII. osztályos tanulója. A Verestóy Alapítvány ösztöndíjasaként fontosnak tartom, hogy ne csak kapjunk, hanem adjunk is. 

Scroll to top