A projekt címe: Didaktikai eszközök a színesebb tanórákért
Title of the project: Didactic tools for more colorful lessons
A projekt célja:

Fő célunk, hogy iskolánk korszerű didaktikai eszköztárát bővítsük, amely lehetőséget nyújt oktató-nevelői munkánk színvonalának emelésére, az ismeretszerzés és elmélyítés hatékonyabbá, változatosabbá, színesebbé tételére, a tanulók aktív részvételére, a tanulási nehézségekkel küzdő diákok felzárkóztatására, egyéni ritmushoz igazodó tanulás megvalósításához, az önálló, egész életen át tartó tanulási igény megalapozásához.

The aim of the project:

Our aim is to get modern, contemporary didactic tools for our school. The implementation of such modern tools into the educational process will bring great amount of positive effects: it will enable teachers to create more appropriate and diverse educational materials, it will stimulate students to get engaged and to actively participate in lessons, moreover, these tools will allow kids with learning difficulties to catch up with their peers, to develop while working in their own pace.  Our main goals are to inspire children to staying motivated and also laying down the foundation for lifelong learning stressing its importance.

A projekt rövid leírása:

Köztudott, hogy a gyerekek, fiatalok tapasztalati úton, interakciós tevékenységek által jutnak maradandó ismeretekhez. Ehhez kívánunk hozzájárulni olyan korszerű didaktikai eszközökkel, sportszerekkel, melyek a mai kor igényeihez igazodnak. A különböző fejlesztő eszközök segítségével a tanulók egyénileg, párban, vagy csoportban élvezhető módon, saját ritmusukban játszva tanulhatnak, azokra az ismeretekre téve szert általuk, melyek az alkalmazható, gyakorlati tudást biztosítják. Az eszköztár bővítését változatosan, több műveltségi terület számára hasznosítható módon tervezzük (nyelvek, társadalomtudományok, művészetek, sport).

Short description of the project:

It is well known that children and youth learn best through experiences and through interactive, engaging activities. We stronly believe that purchasing,  then implementing various  contemporary, up-to-date didactic tools and sports equipments will enable learners of all ages to learn and play in groups of different sizes in an enjoyable way, in their own rhythm, while developing key competencies and practical skills much needed in our constantly fast changing world. We would get all kinds of modern didactic tools in order to be able to use them in several fields of study, for instance in languages, social  sciences, arts and sport as well.

Célösszeg (lej): 5 000
Elérhetőségek
Telefonszám: 074-596-3168

Futók

Részletes adatok

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 275 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 275 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Major Loránt 50 lej
Tordai Csilla 50 lej
Geréd Gábor 25 lej
Duka Mária-Magdolna 50 lej
Szilágyi Tibor 100 lej

Hiszek az összefogás erejébe. Hiszem, hogy közösen minden sikerülhet. Szeretném a futásommal és az adománygyűjtéssel iskolánk sporteszközeit bővíteni.

Vállalt körök száma: 4 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

“A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt.” (Dan Millman)Lelkesedésemmel én is támogatni szeretném az iskolámat, iskolatársaimat a céljaink elérésében.

Vállalt körök száma: 4 Fix támogatás: 25 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 25 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Geréd Gábor 25 lej

Elek Apó unokái ismét gazdagodhatnak az adománygyűjtés által.Színesebb tanórák – motiváltabb diákok!

Vállalt körök száma: 9 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Az én életemben mindig fontos szerepet játszott a mozgás. Imádom a focit, szeretek szaladni. A gyermekeimet is példával nevelem a mozgás szeretetére. Éppen ezért tartom fontosnak, hogy ilyen ügy mellé álljak. Azért szaladok, hogy az összegyűjtött adományokból új sport- és didaktikai eszközöket vásárolhasson az iskola. Reményeim szerint, így minél több gyermeknek lesz lehetősége megszeretni a különböző mozgásformákat.

Vállalt körök száma: 14 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Szeretek sportolni mert egészséges.

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 50 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 50 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Major Loránt 50 lej

Fontos az iskolám és motivál,hogy valami jót tegyek azért amit kedvelek.

Vállalt körök száma: 10 Fix támogatás: 50 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 50 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Derzsi Eszter 50 lej

Mert futni jó!

Vállalt körök száma: 2 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Teljes meggyőződéssel támogatom ezt a kezdeményezést és remélem e nemes célra minél több támogatónk jelentkezik. Magam is testnevelő vagyok. Több ízben vettem részt a Bolyai Nyári Akadémián előadóként, ahol csupa nemes lelkű erdélyi testnevelővel ismerkedtem meg. Biztos vagyok benne, hogy a támogatásra adományozott pénz nemes célt, a gyermekek fejlődését biztosító körülmények jobbítását fogja szolgálni.

Vállalt körök száma: 2 Fix támogatás: 100 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 100 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Kállai Emánuel 50 lej
Kállai Emánuel 50 lej

Fantasztikusnak tartom azt a munkát, amit az Elek Apó Unokái Egyesület évrő évre megvalósít.  Csodálom Anna és a többi tancik kitartását, lelkesedését, munkáját. Saját példájukon keresztül a gyerekeknek is átadják ezt a lendületet, a tenni akarást, a hitet, hogy  a befektetett plusz munkának megvan az eredménye. Ebben hiszek én is, ezt szeretném átadni a gyerekeimnek is. Nagy örömmel csatlakoztam a csapathoz, és vállalom a futást, ami bizony nagy kihívás nekem :). Bízom benne, hogy a többi futóval együtt összegyűjtjük a szükséges pénzt, hogy a Pedában korszerűbb eszközökkel taníthassanak. Gyertek, szurkoljatok, támogassatok! 

Vállalt körök száma: 4 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Szeretném iskolámat támogatni futásommal a kitüzött célok elérésében, amelyek elsősorban minket, az iskola diákjait szolgálnak!

Vállalt körök száma: 10 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

12 csodás év a Pedában. Szerintem ez mindent elmond a motivációmról. Szeretném ha a jövőben még sok diák mondaná ugyanezt az iskolájáról, és ha ebben a futásommal kicsit is segíthetek, akkor nem kérdés, hogy vállalom a futást! :)

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 100 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 100 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Dénes Éva 100 lej
  • A pedában eltöltött éveim arra sarkalltak, hogy a felkérésre IGEN-t mondjak! Nagykövetként, szeretnék segíteni abban, hogy a jelenleg is kimagasló oktatást, még tovàbb emeljük! Lehetőséget adni a tanulóknak arra, hogy a sport terén is minél több sikerélményhez jussanak! 

Azért futok, hogy az adomány által megvásárolandó didaktikai eszközök újra lendületet adjanak az egészséges életmódra való törekvésre!“Lehet, hogy hosszú az út a végső célig, de minden apró lépéssel közelebb kerülsz, és minden lépés, amit megteszel, attól Te magad is több leszel!”

Vállalt körök száma: 8 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Fiatal sportolóként nagyon fontos szerepet tölt be életemben a mozgás és a tanulás. Futásommal szeretném támogatni a Pedát, hogy még több gyerek találjon motivációt a sportolásra és tanulásra az új, színes sportszerek és didaktikai eszközök által és örömmel emlékezzen vissza az itt eltöltött “pedás” éveire, ahogyan én is. :)

Scroll to top