A projekt címe: Eszterláncos gyerekbirodalom
Title of the project: Eszterlanc Children Empire
A projekt célja:

Az Eszterlánc Napköziotthon udvari játékkészletének korszerűsítése, bővítése.

The aim of the project:

The updating and development of the outdoor toy set of Eszterlánc Kindergarten.

A projekt rövid leírása:

A tágas zöldövezet, amellyel az Eszterlánc Napköziotthon rendelkezik, lehetővé teszi a szabad mozgást, szaladgálást, de igazán élmény és fejlesztő hatású bizonyos feltételek megtartása esetén lehet. Szakemberek bevonásával igényesen terveztük meg az udvar új arculatát. A FUSS NEKI program jó lehetőségnek kínálkozik, hogy az elkészült udvar tervezet megvalósításához pénzforrást rendelhessünk. Jó alkalom ahhoz, hogy mielőbb korszerű, biztonságosabb, kihasználhatóbb udvaron játszhasson a 250 Eszterláncos kisóvodás. Olyan kisgyermek birodalmat szeretnénk kialakítani, ahol észrevétlenül segítünk korunk legnagyobb problémáját kiküszöbölni, a mozgásszegény életmódot. Az udvari játékok természetüknél fogva elsősorban a nagymozgások fejlesztésére alkalmasak. Minél több jó minőségű, korszerű és változatosan használható udvari játékot szeretnénk beszerezni, hogy a gyerekek a napközi udvarán még többet játszhassanak. Tudjuk, hogy életkori sajátosságukból adódóan van is erre igényük, ha biztonságos, esztétikus környezetet biztosítunk számukra a szabad levegőn való játékra, akkor ez az igényük nem múlik el.
Mozduljunk együtt az Eszterláncos gyerekbirodalomért!

Short description of the project:

The large green territory the Eszterlanc Kindergarten disposes of, offers the possibility of free motion, doing exercises, running, moving around for kindergarten aged children. Real experience and development concerning motion could be enhanced if this area could be used under more sophisticated conditions. The green territory of the kindergarten was developed with the help of expert technicians. The FUSS NEKI program could be a good possibility to transfer funds to the playground arrangements of the kindergarten. It is also a good possibility to offer a more up-to- date, safer and more exploited playground for the 250 children of Eszterlanc Kindergarten. Our aim is to establish a playground which helps to increase the time spent with motion in nowadays motionless life style.
The outdoor toys are suitable for the development of the large motions that is why we would like to have good quality, modern and diversified toys to assure kindergarten aged children more time to spend on fresh air using these toys. The increased need of motion outdoors is age- related for children, thus we are aware that in a safe, aesthetic environment children would feel better, more comfortable and more balanced during the period of time they spend in our institution.Let’s move together for the Eszterlanc Children Empire!

Célösszeg (lej): 7 000
Elérhetőségek
Telefonszám: 074-903-7512

Futók

Részletes adatok

Vállalt körök száma: 10 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Futok azért, mert játszani jó.

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 540 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 540 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Timi G 250 lej
Erik es Patrik 200 lej
Hajdu Csaba 10 lej
Tóth Enikő 20 lej
Szakacs Reka 50 lej
Andras Andrea 10 lej

Nem kell nagyobb motivació, mint az elégedett mosoly a gyermekeink arcán. A szabadban játszás ennek biztos feltétele.   

Vállalt körök száma: 1 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

A futásommal tehetek azért, hogy másoknak jobb legyen.

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Szeretném támogatni az alapítvány nagyszerű kezdeményezését.

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Futásommal a célom hozzájárulni az Eszterlánc Napköziotthon fejlődéséhez. A Napköziotthon ebben az évben a Fuss Neki program által kapott bevételt udvari játékok fejlesztésére és gyarapítására fogja felhasználni. Mivel a nagyobbik fiam már 3-dik éve az Eszterlánc Napköziotthon tagja, hamarosan a kisebbik fiam is tagja lesz fontos számomra, hogy társaikkal minél több időt töltsenek a szabadba biztonságos, szórakoztató és fejlesztő kiegészítőkkel, játékokkal. Valamint nem utolsó sorban célom a példamútatás gyerekeimnek: tenni egy nemes cél érdekében mindig előre visz! Hajrá!

Vállalt körök száma: 2 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Óvónőként az Eszterlánc Napközi a második otthonom, a gyerekek egy kicsit az én gyerekeim is, ezért megteszek mindent, hogy támogassam a fejlődésüket. Szaladok, hogy a napközinknek, gyerekeinknek korszerű, új játszótere lehessen, mert hiszem, hogy a szabadban való önfeledt mozgás, játék energiát, vidámságot hoz a hétköznapokba. 

Vállalt körök száma: 2 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Hiszek a közösen megálmodoott célok erejében. Hannákért, Zsófikért,…eszterláncos gyermekeinkért Futok Neki ismét!

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 20 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 20 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Márton Attila 20 lej

Gyerekeinkért és az egészségükért! azért mert szeretek futni és igy  kellemest a hasznossal összekötve futom majd koreimet..

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Óvónőként és anyaként is fontosnak tartom gyermekeink szabad levegőn való mozgásos tevékenységeit. Szeretném, ha jó minőségű, korszerű és változatosan használható udvari játékok ösztönöznék mozgásra a napközinkbe járó gyerekeinket. Futok a játékért, mozgásért, Eszterláncos gyerekbirodalomért.

Scroll to top