A projekt címe: VI. "Feel Good" Futótábor - A mozgás összeköt!
Title of the project: VI. "Feel Good" Running camp - The running connects us!
A projekt célja:

VI. “Feel Good” Futótábor megszervezése – immár hagyományos futótábor megszervezése, mely egyedinek mondható székelyföldön, a tábor kereteiben belül kiemelkedő szerepet kap a futóközösség építése, a közös futások, a csapatépítés és a tapasztalatcsere. 

The aim of the project:

Organizing the VI. “Feel Good” Running Camp – which is a traditional and uniqe running camp in the Szekler region, the most important goal of the camp is to build the running community, also the camp includes joint runnings, teambuilding and exchangeing experices between the participants.

A projekt rövid leírása:

A „Feel Good” Sportegyesület újból megszervezi, immár hatodik alkalommal, a hagyományosnak és  a székelyföldön egyedinek számító futótáborát, amely évről évre egyre nagyobb sikernek örvend ezen mozgásforma kedvelőinek körében. Az előző futótáborban közel 80-an vettek részt Székelyudvarhelyről és a környező településekről egyaránt, valamint minden tábornak van egy különleges meghívottja egy ismert ultra vagy terepfutő személyében, az elmúlt tábor meghívottja, nem más volt mint a nagyváradi ultrafutó, Szokolszky István, aki átadta gyakorlati tapasztalatait a résztvevők számára. A futótábor nyitott minden érdeklődő számára, ahol a résztvevők a következő tevékenységeken vehetnek részt:

– közös futások

– nyílt edzések

– vetítéssel egybekötött tematikus előadások – a futás témájában, élménybeszámolók, hazai, illetve külföldi futóversenyekről

– tanácsadás és tapasztalatcsere

– gyakorlati és elméleti felkészítés

– csapatépítő játékok kicsik és nagyok számára

Short description of the project:

The “Feel Good” Sport association organises for the 6th time, the traditional and the unique running camp in the Szekler region, which has become more and more successful among the lovers of this movement. In the previous running camp, almost 80 people participated from Székelyudvarhely and other towns from the Szekler region, also in every year the camp has a special guest, a well known ultra or trail runner, in the last camp the special guest was the ultra runner from Nagyvárad (Oradea), Szokolszky István, who presented his practical experiences to the participants. The running camp is open to all interested persons, who can participate to the following activities:

– joint runnings

– free and open workouts

– thematic presentations on the topic of running, experience presentations from local and foreign running competitions

– consulting and exchange of experience

– practical and theoretical preparation

– teambuilding games for every participants

Célösszeg (lej): 5 000
Elérhetőségek
Email cím: uzsicy@gmail.com
Telefonszám: 074-252-3725

Futók

Részletes adatok

Vállalt körök száma: 18 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Mikor futunk, saját magunkért teszünk valamit. A Fuss NEKI! adománygyűjtő akció egy nagyszerű lehetőség arra hogy másokon segíthessünk. Már hatodik éve hogy részt veszek mint futó ebben a karitatív akcióban és legalább ennyi éve már, hogy rendszeresen futok, mondhatni a futás az életem része. Akkor miért ne lehetne összehangolni a kellemest a hasznossal? Hát így, hogy csatlakozom a programhoz… Jónak lenni jó! 

Vállalt körök száma: 18 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

A futás már 3 és fél éve az életemmé vált. Hobbiként indult. Ilyen hobbival támogatni olyan projekteket ahol az emberek jól érzik magukat csakis felemelő érzés. Idén másodjára futok,  tavaly pedig én lettem a legtöbb kört futó nő.Vállalt köreimmel a Feel Good Egyesület futó tábor megszervezéséhez járulok hozzá, mégpedig nagy örömmel.Megtiszteltetés jót tenni!

Vállalt körök száma: 20 Fix támogatás: 10 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 10 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Vadász Zoltán 10 lej

Célom egyértelmű: Felhívni a figyelmet a mozgás fontosságára és minél több embert motiválni szaladásra, sportra, hisz a rendszeres testmozgás nagyban hozzájárul az egészséges életmódhoz, segít a testi és lelki frissesség megszerzésében.  Egy futótábor megszervezése kitűnő alkalom ennek népszerűsítésére, erre keresünk támogatókat.

Vállalt körök száma: 18 Fix támogatás: 50 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 50 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Kállai Emánuel 50 lej

A Fuss NEKI! számomra már egy kötelező programmá vállt, melyet minden ősszel nagy lelkesedéssel várok. Idén a Feel Good Sportegyesület számára gyűjtök, kik amellett, hogy az elmúlt évben rettentő sokat segítettek nekem, nagyon sok olyan programot szerveznek a városban, ami megmozgatja a benne lakókat. Mivel 2019-től én is a Feel Good tagja vagyok, ezért kötelességemnek érzem népszerűsíteni a kezdeményezéseiket: a futótábor megszervezését évről évre jó ötletnek tartom, hisz a környéken egyedi, és olyan mozgással kapcsolatos hétvégéről van szó, ahol minden érdeklődő megtalálja a helyét, legyen szó kezdő, haladó, vagy hobbi futóról egyaránt.  

Vállalt körök száma: 22 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Mindig jól esik futni és a Fuss Neki megteremti a lehetőséget, hogy egy nekünk tetsző ötletet felkaroljunk és gyűjtsünk/fussunk e cél érdekében. Ősszel az adománygyűjtés és tavasszal a futótábor alkalmával mindig jól esik kedves emberekkel találkozni, ezért tartom fontosnak képviselni a Feel Good Sportegyesület programját.

Vállalt körök száma: 20 Fix támogatás: 30 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 30 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Kállai Emánuel 30 lej

A futás számomra egy “út”, amely közelebb visz önmagam megismeréséhez.   

Vállalt körök száma: 12 Fix támogatás: 35 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 35 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Geréb Péter és Judit 35 lej

Lételemem a mozgás és a Feel Good csapatában sok barátra találtam. A tavaszi futótáborok nagyon jól összekovácsolnak Bennünket és gyönyörű helyeken futhatunk. Azért szaladok a Feel Good-nak, hogy ismét együtt táborozhassunk. 

Vállalt körök száma: 10 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Hogy mi motivál? Mögöttem lévő pár kilométer mert minden egyes kilométer közelebb visz a boldogsághoz . Mivel hogy nagyon szeretek szaladni ezert vállaltam a futást.

Vállalt körök száma: 3 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

szeretek futnii 

Vállalt körök száma: 17 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Magamról nincs szándékomban beszélni, azt mondta nagyapám valamikor, hogy nem illik dicsérni önmagad… rosszat meg miért írnék? A futás és a Feelgood csapata viszont megérdemlik, hogy beszéljek róluk. A futás változtatta meg az életem, a csapat pedig a futást szerettette meg velem, ezért, és azokért szaladok, akik még nem tudják mi hiányzik az életükből. A futás szeretetéért.

Vállalt körök száma: 10 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Huss, fuss!

Scroll to top