A projekt címe: Talpalávaló
Title of the project: Tohaveunder the sole
A projekt célja:

Táncosszőnyeg vásárlása, hogy megfelelő környezetet biztosítsunk a néptánc órákon résztvevő gyerekeknek és felnőtteknek.

The aim of the project:

Our aim is to purchase a dance carpet, to create the proper atmosphere for the children and for the adults who take part in our folk dance classes.

A projekt rövid leírása:

Nemzeti értékeink egyik legnagyobb kincse a magyar néptánc.
Az Iglice néptánccsoport tagjai olyan fiatalok, akik fontosnak érzik, hogy megismerjék és megtanulják saját népük tánc- és zenei kultúráját, s ezen ismeretek révén megtapasztalják a közösséghez, a nemzethez tartozás felemelő érzését. Az utánpótlás csoport lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy szülőfalujukban egészen kis kortól sajátíthassák el népi játékokkal, népdalokkal színesítve a magyar néptánc alapjait. Örömünkre szolgál, hogy pár éve felnőtt néptáncoktatás is zajlik Felsőboldogfalván.
A táncosszőnyeg beszerzése alapvető feltétele a megfelelő néptáncórák megtartására. Gazdagabb adomány esetén egy hangfalat is vásárolnánk a csoportnak. A projekt megvalósításait karácsonyi műsor  keretében mutatnánk be a szülőknek, érdeklődőknek.

Short description of the project:

One of the greatest treasures of our national values is the Hungarian Folk Dance. The members of the Iglice Folk Dance Group are young people who consider important and learn the dance and music culture of their own nation and through this knowledge to experience the extraordinary feeling of belonging to the community and to the nation. The resupply group gives the opportunity for the children to get to know the folk plays, folk dances and folk music, the basic of these in their native village. We can gladly emphasize that for a few years we keep dance classes for the adults also at Felsőboldogfalva. The purchase of the dance carpet is an essential condition of the proper dance classes. If we got a richer donation, we would buy a sound system for the group. The success, the product of the project would be presented for the parents and for those who are interested, through a Christmas ceremony.

Célösszeg (lej): 4 800
Elérhetőségek
Telefonszám: 074-554-2876

Futók

Részletes adatok

Vállalt körök száma: 4 Fix támogatás: 1030 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 1030 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Demeter Nagy Boróka 30 lej
SC Cetate Production SRL 1000 lej

Faluvégi Erzsébet vagyok, az “Udvarhely Néptáncműhely ” táncosa. Az Iglice Néptánccsoport oktatójaként szeretnék hozzájárulni tánccsoportunk tárgyi fejlesztéséhez, hogy gyerekeink minél jobb körülmények között táncolhassanak. Hivatásos táncosként a mozgás mindennapjaim része, a Fuss Neki! programon való részvételemmel fiataljainkat is szeretném ösztönözni a sportra.

Vállalt körök száma: 4 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Hajdó  Arpad vagyok, Oroszhegyen lakom. Jelenleg az Udvarhely Néptáncmühely táncosa és  a Felsőboldogfalvi Iglice néptánccsoport oktatója vagyok. A köröket  a csoport eszköztárának bővítésére  futom, 

Vállalt körök száma: 6 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

„Addig leszünk magyarok, amíg magyarul énekelünk és magyarul táncolunk. Ez a kultúra őrzött meg minket ezer éven át Európában, ezeket a hagyományokat kötelességünk éltetni és továbbadni a következő nemzedékeknek.” – Kallós Zoltán. A futással szeretnék hozzájárulni a felsőboldogfalvi jó kedvű gyerekek, azaz az Iglice Néptánccsoport táncszőnyegének és a hangfalának a megvásárlásához. Mert Iglicésnek lenni jó…..

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Úgy gondolom hogy hagyományainkat őrizni csodálatos dolog, szeretem a néptáncot és így szeretném tàmogatni a felsőboldogfalvi néptáncos csapatot, hogy megfelelő körülményeket teremtsünk a tanuláshoz, gyakorláshoz.

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Egy jó célért szaladok… 😁Felnőtt néptánc csoportunk anyagi javak fejlődéséért.hangfal és tancszonyeg megvasarlasaert. 

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

A néptánc szeretete motivál.

Vállalt körök száma: 4 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
  • A felsőboldogfalvi Iglice néptánccsoport tagjaként szeretnék minél többet gyűjteni a csoportnak, hogy beruházhassunk különféle néptánccal és hagyományőrzéssel kapcsolatos szükségletekre. Szeretnénk őrizni hagyományainkat és egy céltudatos, összetartó csoport tagjaként fejlődni, néptáncot tanulni és őseink hagyományait követni. A néptánccsoportunk érdekében vállalom a futást és a néptánc szeretete motivál engem.
Scroll to top