A projekt címe: Tegyük szebbé óvodánkat!
Title of the project: Let's make our kindergarten more beautiful!
A projekt célja:

A székelyudvarhelyi Napsugár Napközi Otthon támogatására hoztuk létre az Egyesületünket. A projektünk célja az óvoda udvarának megszépítése, gyepesítése és új játékeszközök beszerzése.

The aim of the project:

Our association was formed to support Napsugar Kindergarten in Odorheiu Secuiesc. The purpose of our project is to beautify the yard of the kindergarten, grassing and buying new playground equipment.

A projekt rövid leírása:

Udvarunk két részre osztott és többféle tevékenység színtere: az egyik – a kicsik területe – gumiszőnyeg borítású, a másik füves, fás terület hintával, csúszdával, homokozóval, filagóriával. Itt történne a szépítések, területrendezések nagy része. A nyáron nem kímélte a bukszusmoly a mi bokrainkat sem, ki kell vágni őket. Helyükbe szeretnénk egy újabb játszófelületet kialakítani: a területet az  elegyengetés után gyepszőnyeggel borítanánk be és labdajátékok helyszínévé válna. A kisebbek számára újabb fejlesztő játékeszközöket vásárolnánk (csúszda, mászóka, tologatható játékok stb.) Szeretnénk, hogy minél változatosabb környezetben mozoghassanak, fejlődjenek az óvodásaink.  

Short description of the project:

Our yard has two parts for different activities. The first one is for smaller children (rubber covered) the other is grassy with trees, bushes and playground equipment (swing, slide, sandpit). During the summer most of our plants and bushes has dried, we have to cut them out and we would like to create a new playground in their place: the area would be covered with grassy surface (sod) and in this way could become a place for ball games. Also we would like to buy some new toys for outdoor games and expand the playground with new equipment (slide, climbing slide, jungle gym, pushing toys etc.). We would like that the children in our kindergarten to move and develop in a varied environment.

Célösszeg (lej): 4 000
Elérhetőségek
Telefonszám: 074-362-7880

Futók

Részletes adatok

Vállalt körök száma: 10 Fix támogatás: 70 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 70 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Karácsony Mária-Hajnalka 20 lej
Kovács Tímea 50 lej

Szeretek futni és másokon segíteni. Remélem, régi óvodám nagyköveteként örömöt szerezhetek a gyerekeknek. 

Vállalt körök száma: 4 Fix támogatás: 320 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 320 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Silye Annamária 100 lej
Vajna Adél 100 lej
Bolyai Szabolcs 100 lej
Jakab Timea 20 lej

Anyaként nagyon fontosnak tartom gyermekeink egészség- és mozgásfejlesztését, ami kiemelt feladata az óvodai nevelésnek. A szabadban töltött idő nemcsak remek játék a gyerekek számára, de a testi-lelki egészség és a közösség formálásának is nagyszerű terepe. Ezért szeretnénk egy újabb játszófelületet kialakítani az óvoda udvarán, ami a labdajátekok helyszíne lenne, valamint néhány fejlesztő eszközt vásárolni . Segítsünk, hogy minél változatosabb környezetbe mozoghassanak óvodásaink!

Vállalt körök száma: 1 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Először indulok a Fuss neki programján futóként, bízva abban, hogy a Napsugár Napköziotthon óvónőjeként ilyen formán támogathatom a kis napköziseink mindennapjainak szebbé- jobbátételét. :)

Vállalt körök száma: 4 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Első alkalommal veszek rėszt a FUSS NEKI projektben.Szeretnem tamogatni,  ėn is FUTOK   a  NAPSUGAR egyesületėrt , hogy az ovodànk udvara megszėpüljön  es ùj jatekokat kapjanak a gyerekek 

Vállalt körök száma: 5 Fix támogatás: 50 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 50 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Balázs Gabriella 50 lej

Két gyerekes anyaként tapasztalom nap, mint nap , hogy mennyire szeretnek a gyerekek a szabad levegőn tartózkodni , játszani . Arról nem is beszélve , hogy ez milyen jót tesz a testi -lelki egészségüknek . Én azért futok , hogy a napközink udvarán szép , rendezett , felújított környezetben tudják mindezt megtenni gyermekeink . 

Vállalt körök száma: 3 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Szaladni egy szebb óvodáért minden vágyam. Csak aprópénzt ne adjatok, nem szeretem a plusszsúlyt!🙂🙂🙂

Vállalt körök száma: 4 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

 Egy jó cél érdekében bármikor képes vagyok segítség lenni,ezzel is példát mutatva a gyermekeimnek. Na meg nem áll tőlem messze a sportolás… 

Vállalt körök száma: 10 Fix támogatás: 150 lej Körönkénti támogatás: 25 lej Összes lehetséges támogatás: 175 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
György Enikő 50 lej
Izsak Melinda 100 lej
Vass Botond 25 lej

Először veszek részt a Fuss NEKI-n és a Napsugár óvoda udvarának megszépítéséhez szeretnék támogatókat szerezni. A szabadban mozgás fontos része az ovisaink egészséges fejlődésének és a futással jó példát is mutathatunk nekik, ezáltal megszerethetik a mozgást, a sportot.

Vállalt körök száma: 4 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Nem olyan rég kerültem be a Napsugár csodálatos világába, ahol elég gyorsan szívembe zártam az óvódásokat, kollégákat, így hát nem csoda, hogy gondolkodás nélkül IGEN-t válaszoltam, és futóként regisztráltam.Miért is?

  1. Mert óvodánk némi alakításra, újításra szorul, mely a gyerekek játékterét tenné szebbé, kényelmesebbé és gazdagabbá.
  2. Sokan úgy vélik: én nem vagyok képes megtenni ezt a távot, azt a négy kört. Fogadunk?😉
Scroll to top