A projekt címe: Támogassuk az ifjú bowling tehetségek utánpótlását
Title of the project: Let's support the new generation of bowling community
A projekt célja:

A támogatósok által lehetőséget adjunk a 9-14 év közötti gyerekeknek, hogy megismerjék és kedvet kapjanak a bowling sporthoz, rendszeres heti edzéseken való részvételen keresztül valamint felszerelések biztosítása a gyerekek számára, hozzájárulva ez által is a további fejlődésükhöz.

The aim of the project:

We want to give the opportunity for the 9-14 years old children to try playing this sport (bowling) and give them proper equipment if they want to continue playing in the future.

A projekt rövid leírása:

Tervünk, hogy futókat vonjunk be és a futóknak tehetős támogatókat szerezzünk a projekten keresztül akiken keresztül az akció folyamán olyan pénzforrásokra tegyen szert a Septimia Sport Klub amelyeket elsősorban bowling pálya bérlésre fordítanánk olyan gyerekek részére akik vagy még sosem bowlingoztak vagy akik már érdeklődnek e sportág iránt és szeretnének szakszerűen megtanulni bowlingozni egy edző irányétása alatt. A fejlődés előrehaladtával szükségessé válik a gyerekek számára a személyre szabott bowling golyók, korrekciós eszközök, speciális bowling cipő használata. Ezeket a golyókat szakemberünk testre szabja a helyszínen akár többszöri alkalommal is hiszen a gyerekek gyors fejlődése ezt szükségessé teszi, korrekciós eszközeik pedig segítik megszokni a helyes mozgást illetve kímélik a gyengébb testrészeket ameddig azok kierősödnek, addig ameddig ki nem alakul egy véglegesnek mondható stílus a játékban.

Short description of the project:

We want to provide all the condition and customized special equipment for those children, who decide to play this sport for years.

Célösszeg (lej): 22 000
Elérhetőségek
Telefonszám: 074-537-3470

Futók

Részletes adatok

Vállalt körök száma: 6 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 0 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg

Szeretek futni akkor hát ezt egy jó cél érdekében is tehetem :)

Vállalt körök száma: 16 Fix támogatás: 0 lej Körönkénti támogatás: 1 lej Összes lehetséges támogatás: 1 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Kacso Istvan 1 lej

A fiatalságban a jövő, támogassuk őket!

Vállalt körök száma: 19 Fix támogatás: 50 lej Körönkénti támogatás: 0 lej Összes lehetséges támogatás: 50 lej
Támogató Fix Összeg Kör Összeg
Kacso Istvan 50 lej

Merjünk nagyot álmodni, bízzunk a fiatalokban és segítsünk nekik, hogy elérjék céljaikat, kis városunkból akár a nemzetközi versenyeken is!

Scroll to top