Támogatási útmutató

Hogyan tudok támogatni?

A támogatást online hozzuk létre, a www.fussneki.ro oldalon.
Csak így jelenik meg a nagykövet profilján a támogatásunk, és a szervezők is csak így tudják követni a befizetések útját. 

Online támogatás létrehozása:

  • A Főoldalon található gombok segítségével (ahol kiválasztom a szervezetet, a támogatni kívánt nagykövetet, és megadom a személyes adataimat, amelyen elérhető vagyok sikertelen kifizetések idején)
  • A Szervezetek menüpont alatt (a fenti módon, csak a szervezet megadása nélkül)
  • A Nagykövetek menüpont alatt (a fenti módon, csak már nincs szükség a szervezet és a nagykövet nevének megadására)

Két gombot látok itt. Mit jelentenek ezek?

Létrehozhatok támogatást úgy is, hogy beregisztrálok. Aztán megyek csak a Támogatás létrehozására.

Előnye: 

  • Regisztrált támogatóként megjelenik egy új Támogatásaim gomb, ahol listába szedve láthatom az összes támogatásomat, fizetési állapottal együtt (Kifizetve vagy Kifizetésre vár).Az elmaradt kifizetéseket pedig egyben befizethetem bármikor ITT online, a támogatás ideje alatt. 
  • Amennyiben már létrehoztam projektvezetőként, vagy nagykövetként a fiókomat, nem kell újra regisztrálnom támogatóként, hiszen már van egy létező fiókom, ahova összesíthetők a támogatásaim. 

Úgyis lehetek támogató, hogy a regisztrációt kihagyva hozok létre támogatást. 

Regisztráció nélküli támogatóként nem jelenik meg a Támogatásaim megtekintése és együttes utólagos befizetésének online lehetősége, de mindegyik kifizetetlen támogatásomat az általam támogatott nagykövet profilján megtalálom és bármikor kifizethetem, a támogatás ideje alatt (hátrány: egyessével van csak lehetőségem az utólagos online kifizetésre).  

Előny: gyors, egyszerű, egy-személyes támogatásokra ideális. 

Továbbá készpénzes vagy bankos kifizetésnél nem élvez akkora előnyt a regisztráció lehetősége (regisztrált támogatóként látom a listámat, míg mások nem, de a kifizetés módjában nincs különbség KP vagy utalás esetén).

Mit takar a kilométerenkénti támogatás?

A felajánlott támogatást ilyenkor kilométerekre tesszük. Míg fix összegű támogatásként 100 lejt ajánlanék fel a nagykövetnek, kilométerenkénti támogatásnál a nagykövet vállalt teljesítményével kell szorozzak (tehát ha 10 km-t kíván teljesíteni, akkor az kilométerenként 10 lej). 

De ez az esemény után változhat, miután felvezeti a nagykövet a teljesített kilométereket. 

Figyelek továbbá arra is, hogy a nagykövetem szalad vagy teker, mert biciklizők esetében más lehet a szorzó. 😊 

A kilométerenkénti támogatást természetesen csak az esemény lejárta (október 10) után tudom befizetni.

Hogyan tudok fizetni?

A támogatás pillanatában online tudom kifizetni a létrehozott támogatásaimat. Ha egyidőben több nagykövetet is támogatok (van erre lehetőség a támogatás kitöltésénél), akkor egyszerre fizetem ki ezeket.

Felajánlásaimat pedig október 17 éjszakáig fizethetem be:

  • online: a fenti módokon, attól függően, hogy regisztrált támogató vagyok vagy sem.
  • eljuttatni az SZKA irodába (Kossuth Lajos u. 20 szám, OTP bank melletti udvar, 9-16 óra között)
  • banki átutalással (Fundaţia Comunitară din Odorheiu Secuiesc, cod fiscal: 23073451, OTP Bank, IBAN RO26OTPV261000207775RO01 – megjegyzésbe beírni: Fuss NEKI! + a nagykövet neve/vagy a nagykövetek neve – ha több támogatást fizet egyszerre (ebben az esetben az összegeket is odaírni a nagykövetek neve mellé)
Scroll to top